Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Λίτσα Πατέρα, μίλησε για τις ευνοϊκές εξελίξεις που θα έρθουν για όλα τα ζώδια αυτές τις ημέρες.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Μέσα από πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα μπορούσαν να υπάρξουν λύσεις σε οικονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη σας για αλλαγές βρίσκει πρόσφορο έδαφος χάρη στην υποστήριξη που σας δίνουν οι γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα οικονομικό θέμα βρίσκει λύσεις, όμως αυτές τις μέρες να μην είστε όσο ευέλικτοι απαιτούν οι συνθήκες να είστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει στο προσκήνιο τα πιο προσωπικά σας θέλω και φίλοι στηρίζουν ουσιαστικά τα βήματά σας.

ΛΕΩΝ

Αν το πρόγραμμά σας το επιτρέπει, πιθανώς θα θέλατε να… «αποδράσετε» από τις υποχρεώσεις. Σήμερα όμως μπορείτε να πάρετε βοήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας στόχος ή ένα σχέδιό σας σήμερα ευνοείται στο να προχωρήσει με περισσότερη άνεση, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΖΥΓΟΣ

Η καριέρα σήμερα λέει πολλά και θα μπορούσατε να πάρετε σημαντικά πρόσωπα που έχουν λόγο και στα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον φιλικό για εσάς Καρκίνο διευρύνει τους ορίζοντές σας και σας ωθεί να γεφυρώσετε χάσματα στις σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια οφειλή, ένα οικονομικό θέμα που σας είχε απασχολήσει, πιθανώς και σε σχέση με την δουλειά, θα μπορούσε σήμερα να βρει λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε το πρώτο βήμα να προσεγγίσετε τους άλλους, καθώς η εύνοια σήμερα αγγίζει τον τομέα των προσωπικών σας, αλλά και των συνεργασιών!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε ιδιαίτερα αποδοτικοί στην δουλειά και αν ένα οικογενειακό θέμα ή ένα θέμα ακίνητης περιουσίας σας είχε προβληματίσει, τότε πιθανώς να βρείτε λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε δημιουργικοί και η μέρα σας δίνει έμπνευση πώς να πλησιάσετε αγαπημένα πρόσωπα, παιδιά ή σημαντικά σχέδια!

Αυτά τα ζώδια έχουν χημεία μόνο στο chat

Κριός & Ζυγός

Μπορεί να λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται, όμως αυτό το ζευγάρι δεν το έχει καθόλου με την επικοινωνία δια ζώσης. Ο Ζυγός θέλει να φλερτάρει, να πειράζει τον άλλον και γενικά είναι του χαβαλέ, ενώ ο Κριός θέλει να ξέρει ξεκάθαρα που πάει το πράγμα. Δεν είναι της υπομονής και δεν πρόκειται να χάσει τον χρόνο του με κάποιον που δεν είναι ξεκάθαρος απέναντι του. Ο Ζυγός από την άλλη μπορεί να πιεστεί από αυτό και η έλξη μεταξύ τους θα χαθεί, μόλις καταλάβουν πόσο διαφορετικοί είναι.

Ταύρος & Υδροχόος

Ο Υδροχοός γνωρίζει τους άλλους μέσα από τις κουβέντες, οπότε μπορεί να ενθουσιαστεί αν δει ότι έχει χημεία με κάποιον στο chat. Και ο Ταύρος, μπορεί τον να ιντριγκάρει πολύ, αλλά μόνο από μακριά, γιατί από κοντά θέλει πολύ δουλειά για λειτουργήσει μια σχέση μεταξύ τους. Είναι και τα δυο πολύ πεισματάρικα ζώδια, με τον Ταύρο να θέλει να ζει στο εδώ και τώρα της πραγματικότητας και τον Υδροχοό να είναι πιο χαλαρός και με μια πνευματική προσέγγιση που ο πρώτος δεν αντιλαμβάνεται. Ο online εθουσιασμός, θα φύγει μόλις οι δυο τους συναντηθούν.

Καρκίνος & Καρκίνος

Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται το ιδανικό ζευγάρι, μιας και οι δυο τους είναι ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και θέλουν την ασφάλεια. Και ενώ το έχουν με το chat, από κοντά δεν τα πάνε και πολύ καλά. Ο ρομαντισμός τους θα φύγει εξαιτίας της βαρετής εpωτικής τους ζωής και της κυκλοθυμίας τους. Περισσότερο θα ταίριαζε ένας Καρκίνος με έναν Σκορπιό, αν λέμε για ζώδια του νερού, γιατί είναι τόσο διαφορετικοί που δε θα βαρεθούν.

Λέων & Ζυγός

Δείχνουν ένα παθιασμένο ζευγάρι από κοντά και υπάρχει έντονη σeξουαλική και συναισθηματική έκφραση μεταξύ τους. Όσο τα κομπλιμέντα στο chat πάνε και έρχονται, τα πράγματα είναι καλά. Όμως, όλα αλλάζουν όταν ο καθένας τους συνειδητοποιεί ότι θέλει να είναι ο πρωταγωνιστής στη σχέση. Αν δεν μπορούν να το πετύχουν αυτό, θα προσπαθεί συνέχεια ο ένας να καπελώνει τον άλλο και θα καταλήξουν έτσι περισσότερο αντίπαλοι, παρά σύντροφοι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Τα αισθηματικά σας θα ζήσουν εξελίξεις και αλλαγές" - Σούσουρο με ένα 1 ζώδιο σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

"Ο Πλούτωνας δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο" - Απρόβλεπτες οι μέρες για Ταύρους, Λιοντάρια και...