Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μεγάλες αναταράξεις αναμένεται να έρθουν για 3 ζώδια αυτή την εβδομάδα (28/5-3/6), τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στα προσωπικά. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν μήνα που κρύβει μεγάλες δυσκολίες και θα ζορίσει ακόμα και στο τέλος του, όπως αναφέρει στις προβλέψεις της η Λίτσα Πατέρα.

Από τη Ζέτα Κυπραίου και το «Καρμικό Λιχνάρι»

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε τους κακόβουλους ανθρώπους

Βρίσκεστε σε κατάπτωση, αλλά έχετε και αισιοδοξία, ενώ δείχνετε θέληση να προχωρήσετε μπροστά, αναζητώντας μια νέα, πιο αισιόδοξη πορεία. Τα επαγγελματικά σας θα πάνε καλά, παρότι επηρεάζονται από τις δυσκολίες της εποχής. Από το καλοκαίρι θα έχετε καλύτερες προοπτικές, όπως και φλερτ. Η σεξουαλικότητά σας θα βρίσκεται στην κορύφωσή της, αλλά θα ηρεμήσετε και θα κατασταλάξετε μετά τα μέσα του χρόνου. Προσέξτε ανθρώπους που θέλουν το κακό σας. Πληρώστε τους με το ίδιο νόμισμα, για να προστατέψετε την υγεία σας, που επηρεάζεται από τους κακούς τους τρόπους.

ΤΑΥΡΟΣ

Περιορίστε τα έξοδά σας

Θα νιώθετε πολλή πίεση, νευρικότητα και αγωνίες για το αύριο. Πρέπει να λύσετε τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Προς το καλοκαίρι θα πάτε καλύτερα και θα ανακουφιστείτε. Ωστόσο, πρέπει να περιορίσετε τα έξοδά σας. Αν είστε δεσμευμένοι, προσέξτε τις εντάσεις και το άγχος στην καθημερινότητά σας. Οσοι δεν είστε σε κάποια σχέση θα περάσετε λίγο μοναχικά, αλλά το καλοκαίρι θα σας φέρει ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Από εσάς εξαρτάται αν θα στεριώσετε σε πιο μόνιμη σχέση.

Προβλέψεις ζωδίων 28/5-3/6

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιτυχία στα επαγγελματικά

Μοιραστείτε απλές στιγμές με ανθρώπους που συμπαθείτε και θα νιώθετε καλά. Τα επαγγελματικά σας θα κάνουν εντυπωσιακά βήματα. Ωστόσο, δεν θα κινδυνέψετε από την οικονομική κρίση. Ερωτικά, χρειάζεστε μια νέα γνωριμία και θα τη βρείτε. Σε περίπτωση που είστε δεσμευμένοι, δώστε βάση στην ανανέωση της σεξουαλικής ζωής. Μην καταπιέζετε τους άλλους. Φερθείτε έξυπνα και με τον τρόπο σας τραβήξτε τους ανθρώπους που σας συμπαθούν και με τα ίδια ενδιαφέροντα. Προσέξτε κάποια πρόσωπα της παρέας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγάπη & πάθος

Οι επόμενοι μήνες θα έχουν έντονα ρομαντικά στοιχεία. Προσέξτε μην παρεξηγηθείτε με φιλικά σας άτομα. Μέχρι την αρχή του καλοκαιριού θα έχετε έξοδα. Ωστόσο, το δεύτερο εξάμηνο του νέου χρόνου θα αυξηθούν οι εισπράξεις σας. Οσο μπορείτε κάντε αποταμίευση. Θα σας φλερτάρουν άτομα. Οι δεσμευμένοι θα έχετε αγάπη και πάθος. Να κρύβετε καλά τα μυστικά σας. Κάντε τους άλλους να γελάνε. Ετσι θα μπορέσετε να χαρείτε και να αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις. Το χιούμορ θα αποτελέσει για σας σημαντικό όπλο. Δύσκολες οι δημόσιες σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε τα καβγαδάκια

Το τελευταίο χρονικό διάστημα σας έχει βρει με ψυχική κούραση. Η ψυχολογία σας θα ανέβει το καλοκαίρι. Κρατήστε δίπλα σας μόνο θετικούς ανθρώπους και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση. Καλά έσοδα θα έχετε από την εργασία σας, χάρη στις φιλότιμες προσπάθειές σας. Η δουλειά σας θα πάρει την πάνω βόλτα. Μια νότα αισιοδοξίας θα νιώσετε το καλοκαίρι από ευκαιρίες γνωριμιών που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε τα καβγαδάκια. Συγκεντρώστε όλες τις δυνάμεις σας για την υγεία και την ενδυνάμωση της ψυχολογίας σας. Ετσι θα προσφέρετε και τη συμπαράστασή σας σε άλλους ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην έχετε αγωνία για το μέλλον

Το καλοκαίρι θα έχετε ξεκάθαρες σκέψεις για το τι θέλετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Προσέξτε μόνο να μη βάλετε πολύ ψηλά τον πήχη, γιατί θα βγάλετε μεγάλη ψυχοσωματική κόπωση. Ερωτικά, απελευθερωθείτε. Μην έχετε αγωνία για το μέλλον. Αν είστε δεσμευμένοι, θα ζήσετε όμορφες εμπειρίες. Σε μέτρια επίπεδα θα κινηθεί η πορεία των εσόδων σας, αλλά κάτι καλύτερο θα συμβεί προς το καλοκαίρι. Σταματήστε τις στενοχώριες και απλώς αφεθείτε στη ροή της καθημερινότητας. Οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν.

ζώδια πρόβλημα στα οικονομικά

ΖΥΓΟΣ

Κυνηγήστε τους στόχους σας

Εχετε ψυχική ευεξία. Γύρω σας θα γίνεται χαμός, μα εσείς δεν θα το βάλετε κάτω με τίποτα, παρά τα όποια εμπόδια θα συναντήσετε. Φυσικά θα αντιμετωπίσετε δύσκολες συνθήκες στα επαγγελματικά σας. Δεν θα είναι εφικτό να κάνετε τολμηρές πράξεις για την αύξηση των εσόδων σας, όμως θα διατηρήσετε μια ισορροπημένη πορεία. Κυνηγήστε με πείσμα τους στόχους σας.

Ερωτικά, διανύετε μια φάση σωματικής φόρμας και εκπέμπετε γοητεία. Μιλάτε με γλυκό τρόπο και οι άλλοι κρέμονται από τα χείλη σας. Αξιόλογες γνωριμίες θα κάνετε οι αδέσμευτοι, ενώ οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε τη σεξουαλική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνετε αποταμίευση

Φουντώνει η επαναστατικότητά σας. Επιθυμείτε να τα αλλάξετε όλα στην καθημερινότητά σας και είναι πολλά αυτά που δεν σας αρέσουν. Πεσμένα θα είναι τα κέρδη που θα έχετε από τα επαγγελματικά. Οικονομικά, προσπαθήστε να καλύπτετε όλους τους λογαριασμούς σας και παράλληλα να κάνετε αποταμίευση. Από το καλοκαίρι, θα πάρετε ανάσες και χρηματικές απολαβές. Ερωτικά, οι φαντασιώσεις σας θα ανάψουν για τα καλά και θα αναζητήσετε το ιδανικό άτομο οι ελεύθεροι. Γενικότερα, οπλιστείτε με επιμονή και θα βιώσετε με την αξία που δικαιούστε στην καθημερινότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη ρισκάρετε

Θα δείξετε στους συνανθρώπους τι σημαίνει όρεξη για ζωή. Τα κέφια σας δεν θα σας εγκαταλείψουν. Στα επαγγελματικά σας, θα έχετε εισπράξεις που ξαφνικά θα σκεπάζονται από τα έξοδα. Το ερωτικό σας πάθος θα γίνει πιο ακαταμάχητο από ποτέ. Ανοίξτε τα φτερά σας σε καινούριες κατακτήσεις. Οσοι/όσες έχετε σοβαρή σχέση ή βρίσκεστε ήδη σε γάμο προκαλέστε σεξουαλικά το ταίρι σας και θα σας βγει σε καλό. Ολόκληρο το έτος που έρχεται μην ποντάρετε στο ρίσκο και η ανταμοιβή που θα σας δώσει η ζωή θα είναι τεράστια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εντοπίστε τα λάθη σας

Αυτό το καλοκαίρι θα λύσετε τα υπαρξιακά σας. Ξέρετε όλες τις λύσεις των προβλημάτων σας, αλλά περιμένετε να σας έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αρχίζει καλά το καλοκαίρι για εσάς στα επαγγελματικά, αλλά πρέπει να διατηρήσετε ισορροπία εσόδων-εξόδων. Περιορίζεστε σε μια σχέση γιατί προτιμάτε τη μονογαμική δέσμευση οποιασδήποτε μορφής (γάμος, συμβίωση κ.λπ.). Παρατηρήστε προσεκτικά τις κινήσεις σας στην καθημερινότητα και εντοπίστε τα λάθη σας. Φροντίστε ώστε μη δείξετε έπαρση και αποκτήσετε υπερβολική αυτοπεποίθηση, διότι θα βιώσετε στενόχωρες εμπειρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όχι στις σπατάλες

Θα βρείτε τον τρόπο να αναδειχτείτε κοινωνικά και να προβείτε στις απαραίτητες για σας φιλανθρωπικές πράξεις. Δεν θα λάβετε τη συμπαράσταση πολλών συνανθρώπων σας. Αυτό το καλοκαίρι θα σας βάλει σε μια νέα εκπαίδευση μέσω της εργασίας σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρχουν κέρδη, αλλά μην τα σπαταλάτε σε περιττά έξοδα. Στην ερωτική επικοινωνία οι παρορμητικές τάσεις σας θα πολλαπλασιαστούν. Μάθετε, όμως, τι άτομο είναι αυτό που θα εγκατασταθεί μόνιμα στη ζωή σας. Βρείτε άτομα που έχουν ίδια ενδιαφέροντα. Εκφραστείτε ελεύθερα και βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητες της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάντε σοφή διαχείριση των χρημάτων σας

Οι ψυχικές δυνάμεις σας είναι μεγάλες και οι αντοχές του σώματός σας μεγαλύτερες. Θα τα πάτε τέλεια με τον περιορισμό των εξόδων σας. Ωστόσο, απαιτείται συντήρηση των κεκτημένων εσόδων και λιτότητα. Θα πρέπει να κάνετε σοφή διαχείριση των οικονομικών και της εργασίας σας και δεν θα κινδυνέψετε καθόλου.

Στα ερωτικά σας, τα παντρεμένα άτομα πρέπει να προσέξετε τα λόγια τρίτων προσώπων. Κρατήστε τον ρομαντισμό σας και την ανθρωπιά σας, για να μοιραστείτε ώρες αγάπης με τα σωστά άτομα οι αδέσμευτοι. Μερικές φορές θα απογοητεύεστε από κάποια αρνητικά άτομα και κλείνεστε στον εαυτό σας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 26 Μαΐου

Δυσκολίες δίχως τέλος - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί Ταύρους και ακόμη 2 ζώδια

TAGS