Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μεγάλες αναταράξεις πρόκειται να έρθουν για 3 ζώδια αυτή την εβδομάδα (21-27/5), τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στα προσωπικά. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν μήνα που κρύβει μεγάλες δυσκολίες και θα ζορίσει, δεδομένου ότι υπάρχει και ο Ανάδρομος Ερμής (δείτε εδώ την πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα γι΄αυτό).

Από τη Ζέτα Κυπραίου και το «Καρμικό Λιχνάρι»

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Κριός

Προσέξτε εργασία και υγεία

Παραπονιέστε για χίλια δυο πράγματα, αλλά σκεφτείτε: Μήπως δεν έχετε γερά θεμέλια στη ζωή σας και πάτε όπου φυσάει ο άνεμος; Αν ναι, ξεκινήστε με τα θεμέλιά σας. Αντιφατικά είναι τα ερωτικά σας, αφού τη μια περνάτε καλά και την άλλη είστε μέσα στα νεύρα. Πολλοί έχετε ταξίδια, καλές σχέσεις με οικείους, επικοινωνία και διασκέδαση. Θα πάρετε λεφτά από την εργασία σας. Προσέξτε την υγεία σας.

Ταύρος

Εχετε πολλούς κρυφούς εχθρούς

Ο Ουρανός καθυστερεί θέματα που σχετίζονται με τα γραφειοκρατικά και τα νομικά θέματα. Αποφύγετε την επίλυσή τους αυτό το διάστημα. Καλύτερα τα οικονομικά σας. Η επικοινωνία είναι το ζητούμενο σε κάθε ερωτική σχέση, είστε μακροχρόνια είτε όχι. Οι προοπτικές είναι καλύτερες, αλλά χρειάζεται προσπάθεια και από τις δυο πλευρές. Επαφές θα έχετε με ενδιαφέροντες ανθρώπους, οι οποίοι θα σας ανοίξουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Ωστόσο έχετε πολλούς κρυφούς εχθρούς.

Δίδυμοι

Θέλετε να ξεσπάσετε

Προσέξτε μη σας παρασύρει το σεξ. Εχετε καταπιεστεί πάρα πολύ στο άμεσο παρελθόν και θέλετε να ξεσπάσετε. Προσέξτε πότε και σε ποιους. Σας λείπει ο έρωτας, αλλά δεν θέλετε να κάνετε… εκπτώσεις. Προσέξτε γιατί σας παρασύρει το σεξ! Κάποιοι οικείοι σας μπορεί να σας χρειάζονται ξανά και ξανά.

Προβλέψεις ζωδίων 18/5

Καρκίνος

Πρέπει να αλλάξετε μονοπάτι

Μπορεί να ανακαλύψετε πως έχετε πάρει τη ζωή σας λάθος και πρέπει να αλλάξετε μονοπάτι! Μη βασίζεστε στις γνώμες συγγενών και οικείων. Το παρελθόν σας επιστρέφει και ίσως είναι καλό να το κοιτάξετε. Εχετε διάθεση για καβγά με πολύ κόσμο. Συγκρατηθείτε! Η γλώσσα σας τρέχει πριν από το μυαλό σας. Οδηγείτε προσεκτικά. Προσέξτε αντιδικίες με συνεργάτες που μπορεί να αποβούν μοιραίες…

Λέων

Προσοχή σε απώλειες χρημάτων

Στην καθημερινότητα και στην εργασία σας έχετε κάποιες καθυστερήσεις που σας εκνευρίζουν. Κάποιοι ερωτεύεστε άτομα από τα κοντινά σας περιβάλλοντα ή σας κάνουν γνωριμίες συγγενείς ή φίλοι. Ωστόσο, μην αδιαφορείτε για άτομα «δοκιμασμένα». Προσέξτε την οικογένειά σας και ηλικιωμένα άτομα και μην κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας. Προσοχή σε κλοπές και απώλειες χρημάτων ή έκτακτα έξοδα.

Παρθένος

Εκτός τόπου και χρόνου

Βρίσκεστε εκτός τόπου και χρόνου. Προσέξτε: Πρέπει να μιλάτε λίγο και να δράτε στο σωστό τάιμινγκ. Αν κάποιο πρόσωπο σας αρέσει, μην ορμήσετε αλλά ούτε να καθυστερήσετε. Πρέπει να διαβάζετε τα «σήματα». Με τους φίλους έχετε παρεξηγήσεις. Αποφύγετε σκάνδαλα. Η εικόνα σας είναι… διάφανη και δεν έχετε, τελικά, μυστικά! Φροντίστε υγεία και εμφάνιση. Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας. Λύστε προβλήματα με συγγενείς. Καλύτερα τα οικονομικά.

Ζυγός

Αποφύγετε ίντριγκες και σκάνδαλα

Ευάλωτη είναι η υγεία σας, οπότε πρέπει να αποφεύγετε καταχρήσεις και υπερβολές, να οδηγείτε προσεκτικά και να μην κάνετε εξτρίμ σπορ. Δώστε ευκαιρίες στη σχέση σας. Είναι μια περίοδος αυτή με ευκαιρίες στα ερωτικά, σε ένα γενικά δύσκολο περιβάλλον, λόγω των εργασιακών ευθυνών. Πρέπει να προσέξετε πολύ στην καριέρα σας. Κρατάτε το στόμα σας κλειστό και αποφύγετε καβγάδες, ίντριγκες και κυρίως σκάνδαλα.

Σκορπιός

Μην ενθουσιάζεστε στα ερωτικά

Δώστε προτεραιότητα στα οικονομικά σας και στις φιλίες σας. Πρέπει να ξεφορτωθείτε χρέη και να επιλύσετε αρκετά ζητήματα ή να επιτύχετε μια καλή συνεννόηση με τις παρέες σας. Το πάθος και οι εντάσεις δεν είναι υγιείς και δεν σας βοηθούν να φτιάξετε μια καλή σχέση. Μη βιάζεστε και μην ενθουσιάζεστε. Θα έχετε επαφές με άτομα από το παρελθόν σας. Για καλό σεξ, πάρτε προφυλάξεις!

Τοξότης

Κυκλοθυμία και κακή ψυχολογία

Δουλέψτε στην καριέρα για να έχετε και καλύτερα οικονομικά. Μόνο έτσι θα ανέλθετε: Με κόπο. Δεν φημίζεστε για τη λογική σας, αφού είστε κυρίως συναισθηματικά άτομα. Ωστόσο, πλέον σπάτε όλα τα ρεκόρ… παραλογισμού. Συνέλθετε! Τα ερωτικά μπορούν να πάνε καλά, αν ξεφορτωθείτε το παρελθόν και να δεν χαλάτε τις καλές στιγμές. Προσέξτε σχέσεις με ανωτέρους και με την εξουσία. Φροντίστε την υγεία σας. Κυκλοθυμία και περίεργη ψυχολογία.

Αιγόκερως

Η σιωπή είναι χρυσός…

Αυτήν την περίοδο Μπορείτε να κυνηγήσετε το χρήμα. Θα έχετε έσοδα, αλλά
αποφύγετε σπατάλες, γιατί θα έχετε και έξοδα. Η επιστροφή… ερώτων από το παρελθόν ή από το εξωτερικό είναι απλή επανάληψη λαθών! Προσέξτε πού πατάτε. Ικανοποιήστε απλώς τον εγωισμό σας. Αποφύγετε ταξίδια και σχέσεις με ξένους και το εξωτερικό. Η σιωπή είναι χρυσός…

Υδροχόος

Κρατήστε το στόμα σας κλειστό

Η Αφροδίτη σάς δίνει χάρη, γοητεία και ευκαιρίες για ταξίδια, γνώση και γνωριμίες. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί που σας σαμποτάρουν ή σας ζαλίζουν, αλλά και σεις κρατήστε το στόμα σας κλειστό, γιατί λέτε πολλά και… άκαιρα. Εχετε πολλούς εχθρούς αλλά και αρκετούς φίλους. Προσέξτε σε ποιους απευθύνεστε και τι λέτε. Μη μοιράζεστε τα μυστικά σας με τον κάθε άσχετο.

Ιχθύες

Καλά και κακά τα πράγματα

Το αν θα είναι καλά ή κακά τα πράγματα, εξαρτάται από σας και μόνο. Εχετε όμορφες στιγμές και άλλες γεμάτες ένταση. Αν αποφύγετε τους καβγάδες, όλα θα πάνε καλά. Στην καριέρα σας ρίχνετε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας. Μπορείτε να ανέλθετε, αλλά χρειάζονται δουλειά και, κυρίως, ευελιξία! Παλιοί εχθροί εμφανίζονται καθώς και παλιές δυσκολίες. Οι φίλοι σας δεν σας στηρίζουν πάντα. Λύνετε κάποια οικονομικά προβλήματα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει δυο ζώδια - Η Λίτσα Πατέρα αναλύει όλες τις προβλέψεις

Τελειώνουν μεγάλες δυσκολίες σύμφωνα με τον Λεφάκη - Προειδοποίηση για Καρκίνους και...

TAGS