Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν στον οικονομικά τομέα αυτή την εβδομάδα (14-20/5) για παραπάνω από ένα ζώδιο. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν μήνα που κρύβει μεγάλες δυσκολίες και θα ζορίσει, δεδομένου ότι υπάρχει και ο Ανάδρομος Ερμής (δείτε εδώ την πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα γι΄αυτό).

Από τη Ζέτα Κυπραίου & το «Καρμικό Λυχνάρι»

Κριός

Έχετε τον τρόπο σας

Αν νιώθετε πως ο δεσμός σας σιγά-σιγά φθείρεται, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να τον αναζωογονήσετε. Γενικότερα, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, έχετε τον τρόπο σας. Καλά μπορούν να πάνε τα οικονομικά σας, παρότι έχετε αρκετά έξοδα - και μερικά έκτακτα. Παλιοί εχθροί σας χαλάνε τη διάθεση ή παλιά προβλήματα επιστρέφουν. Παιχνίδια εξουσίας και μάχες χωρίς ουσία απλώς σας χαλάνε το στομάχι. Αποφύγετέ τα, λοιπόν.

Ταύρος

Ό,τι έφυγε καλώς έφυγε

Προσέξετε την τσέπη σας και μην παίρνετε πολλά λεφτά μαζί σας, όταν κυκλοφορείτε. Μην καθυστερείτε να πληρώσετε λογαριασμούς και άλλες υποχρεώσεις, γιατί μπορεί να έχετε απρόοπτα. Η Αφροδίτη σάς δυναμώνει, σας κάνει αισθησιακούς αλλά και κάπως άπληστους, όχι μόνο σε υλικό επίπεδο, αλλά και σε ερωτικό. Μην τα θέλετε όλα δικά σας και, κυρίως, μην επιθυμείτε ό,τι έχει φύγει από τη ζωή σας και ξέρετε ότι τελείωσε για καλό. Το παρόν είναι πολύ καλύτερο.

Δίδυμοι

Υπομονή και ψυχραιμία

Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα νιώθετε ότι εκνευρίζεστε, αλλά και σεις και το ταίρι σας θα βάζετε νερό στο κρασί σας. Μπορείτε και πρέπει να ξεπεράσετε μικροπαρεξηγήσεις. Προκύπτουν πολλά θέματα τα οποία σχετίζονται με την καριέρα και τον τομέα των δημοσίων σχέσεων που μπορεί να σας φέρουν νεύρα και να νιώσετε πως θέλετε να αποδράσετε από μια κατάσταση ή να απομονωθείτε. Υπομονή και ψυχραιμία να δείχνετε…

Προβλέψεις ζωδίων 14-20/5

Καρκίνος

Παραείστε ειλικρινείς

Η ειλικρίνειά σας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους, μάλλον σας δυσκολεύει αρκετά. Δυστυχώς, εσείς χαλιέστε περισσότερο! Αποφύγετε υπερβολές και εκκεντρικότητες. Να προτιμάτε να ακολουθείτε τον δρόμο που ξέρετε, χωρίς, όμως να «κολλάτε» και να γίνεστε προβλέψιμοι. Είστε δυναμικοί και, παρά τις όποιες αδυναμίες σας και τους πολλούς ανταγωνισμούς, τα καταφέρνετε στα εργασιακά σας. Η υγεία σας σε γενικές γραμμές είναι καλή.

Λέων

Τέλος καλό, όλα καλά…

Αυτό που έχει σημασία είναι και να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Να είστε πολύ συνειδητοί σε ό,τι κάνετε. Μπορείτε να ξανασκεφτείτε τι έχετε κάνει σωστά και τι λάθος στα εργασιακά σας. Προτού πάρετε αποφάσεις, ζυγίστε τα πράγματα καλά. Πρέπει να εργαστείτε σκληρά. Να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό, για να είστε μέσα στους χρόνους σας. Κάποιες καθυστερήσεις σε πληρωμές και εισπράξεις θα σας εκνευρίσουν μερικές φορές, αλλά τέλος καλό, όλα καλά…

Παρθένος

Δεν πρέπει να βιάζεστε

Εδώ και πολύ καιρό σάς έχει πιάσει το συντηρητικό σας ή έχετε αφεθεί στις ανασφάλειές σας, αλλά, πλέον, είστε έτοιμοι να ορμήσετε μπροστά ή να πείτε όσα κρατάγατε μέσα σας για καιρό. Προσέξτε πώς και πότε θα το κάνετε. Κάποιοι θα θελήσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση χωρίς να είστε ακόμη έτοιμοι. Καλά θα κάνετε να σιγουρέψετε μια νέα εργασία, προτού αφήσετε μια παλιά. Το ίδιο ισχύει και για τις συνεργασίες σας.

Ζυγός

Κάντε καλή διαχείριση

Εχετε πολλά έξοδα, αλλά έχετε και έσοδα, οπότε φροντίστε να κάνετε καλή διαχείριση. Αν έχετε παλιά χρέη, πρέπει κάτι να πληρώσετε. Αυτό που σας χαρακτηρίζει σε μεγάλο βαθμό είναι η άκαιρη δράση ή τα βιαστικά λόγια, τα οποία θα μετανιώσετε αφότου τα πράξετε ή αφότου τα πείτε. Είναι μάλλον δύσκολο για σας να περιμένει τον σωστό χωροχρόνο -αυτό που λέμε timing- για να κάνετε τις πρέπουσες κινήσεις.

ζώδια οικονομικά

Σκορπιός

Να είστε ευγενικοί

Οι φιλίες, οι παρέες, οι γνωριμίες και οι δημόσιες σχέσεις σας θα περάσουν από σαράντα κύματα. Φιλία και έρωτας ίσως μπερδεύονται, ενώ θα ανακαλύψετε πως κάποιοι άνθρωποι πρέπει να φύγουν από τη ζωή σας ανεπιστρεπτί! Προσέξτε τις δημόσιες σχέσεις σας και τη συμπεριφορά σας στο περιβάλλον. Κάποιες παλιές υποθέσεις ή μπλεξίματα ίσως σας προβληματίσουν εκ νέου. Θα πρέπει με όσους χρειάζεστε να είστε πιο υπομονετικοί και με όσους αγαπάτε πιο ανεκτικοί.

Τοξότης

Λέτε πολλά «άκυρα»

Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι μια τάση να κάνετε το σωστό πράγμα σε λάθος στιγμή ή κάτι ακατάλληλο, έστω κι αν δεν γίνεται αντιληπτό στο περιβάλλον σας. Ο Αρης θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά ζητήματα, κάτι που ίσως δοκιμάσει τα νεύρα σας. Αν είστε δεσμευμένοι, η τάση σας να λέτε ό,τι σας έρχεται μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις, παρεξηγήσεις ή παράπονα από το ταίρι σας.

Αιγόκερως

Καλά τα οικονομικά

Καλά τα πάτε στα οικονομικά σας οι περισσότεροι ή, έστω, υποφερτά. Σίγουρα θα έχετε αρκετά έξοδα, αλλά θα εισπράττετε κιόλας, οπότε η ζυγαριά δεν γέρνει πολύ! Σε θέματα υγείας, αν αποφύγετε τις υπερβολές και τις καταχρήσεις, θα είστε περίφημα. Ισως να είναι πάρα πολύ καλό το να γράψετε ένα μυθιστόρημα ή να κάνετε μια ιστορική έρευνα. Αποφύγετε σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό και έρωτες από απόσταση. Προσέξτε, αν κάνετε ταξίδια.

Υδροχόος

Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα

Στα εργασιακά σας ελλοχεύει ο κίνδυνος κάποιοι συνεργάτες να μην είναι έντιμοι απέναντί σας. Κρατήστε ισορροπίες! Οσο χρήμα και να έρχεται, να κάνετε οικονομία. Η εβδομάδα κρύβει πολλές εκπλήξεις. Μη στηρίζεστε στη βοήθεια τρίτων, μη δανείζεστε και μη δανείζετε. Να βαδίζετε αργά και να κατοχυρώνετε τον εαυτό σας… με χαρτί και μελάνι. Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα. Ξεχωρίστε ποιο άτομο είναι για σας σημαντικό. Μερικοί θα καταληφθείτε από… ακόρεστη σεξομανία! Πάρτε προφυλάξεις.

Ιχθύες

Περίεργα τα αισθηματικά

Περίεργα τα αισθηματικά σας. Ο Αρης σάς κάνει παρορμητικούς και έτοιμους ανά πάσα στιγμή να… ορμήσετε σε μια ερωτική περιπέτεια, αλλά η Αφροδίτη «φρενάρει» τον αισθησιασμό σας ή σας παρασέρνει σε κρυφά, παράνομα ή μπερδεμένα ειδύλλια. Μην πιέζετε καταστάσεις ή δουλειές που δεν σας βγαίνουν να ολοκληρωθούν. Μάθετε να περιμένετε. Καλά μπορούν να πάνε τα οικονομικά σας. Κάποιοι παίρνετε χρωστούμενα χρήματα ή καθυστερημένους μισθούς. Κουραστική είναι η καθημερινότητά σας.

Τα ζώδια που ξοδεύουν περισσότερα από όσα βγάζουν

Κριός

Έχει την τάση να αναβάλλει τις πληρωμές των χρεών του για τον επόμενο μήνα, κάτι που τον οδηγεί στο να υπερχρεώνεται. Και μιας και δεν πρόκειται να ρίξει την καλοπέραση του για τις υποχρεώσεις του, απλώς γεμίζει με έξοδα και κάνει τα οικονομικά του μαντάρα.

Δίδυμος

Ακολουθεί λίγο το μότο του "μια ζωή την έχουμε", οπότε απλώς σκορπάει τα χρήματα του σε εμπειρίες και πράγματα που θέλει. Επίσης, ξοδεύει λεφτά και για τα αγαπημένα του πρόσωπα, απλά δεν το έχει με την διαχείριση των χρημάτων του και άρα τα έξοδα ξεπερνούν τα έσοδα.

Ζυγός

Ζει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία του, μιας και ψωνίζει συνέχεια και παρά το ότι είναι ήρεμη προσωπικότητα, παίρνει μεγάλα ρίσκα στα οικονομικά του, μιας και πιστεύει ότι για να βγάλεις χρήματα, πρέπει πρώτα να ξοδέψεις.

Τοξότης

Βγάζει λεφτά μόνο για να τα ξοδεύει σε όσα τον εξιτάρουν. Είναι ονειροπόλος και θεωρεί το χρήμα ως ένα μέσα για να περνάει καλά, ακόμα και όταν δεν του μένει μια. Βασικά για τον Τοξότη, αυτό συμβαίνει σχεδόν κάθε μήνα.

Ιχθύς

Η καλύτερη ψυχοθεραπεία του είναι τα ψώνια. Μπορεί πολύ εύκολα να βγει εκτός budget, ενώ λόγω της κυκλοθυμίας του, πολλές φορές κάνει αγορές που δεν βγάζουν κανένα νόημα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θα υποφέρουν δίχως αύριο Ταύροι, Τοξότες και... - Αναλυτικές προβλέψεις για τον Ανάδρομο Ερμή (11/5 έως 3/6)

Εμπόλεμο γίνεται το κλίμα για 6 ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί...

TAGS