Ποια ζώδια θα περάσουν καλά και ποια πρέπει να προσέξουν, την εβδομάδα που μας έρχεται;

Τι λένε τα άστρα για το δικό σου ζώδιο;

Οι συναλλαγές κάθε είδους χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Αυτό αφορά ιδιαίτερα τις διπλωματικές υπηρεσίες, οι οποίες θα χρειαστεί να κινηθούν προς την κατεύθυνση κατευνασμού της πίεσης που ασκεί στις λειτουργίες τους, η κοινή γνώμη και το αίσθημα αδικίας που επικρατεί στα πλέον ταλαιπωρημένα κοινωνικά στρώματα.

Κριός
Φροντίστε να δώσετε ώθηση στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Όσο πιο αποφασισμένοι και πιο αφοσιωμένοι είστε σε αυτό που κάνετε, τόσο περισσότερους τρόπους ανακαλύπτετε για να τα καταφέρετε. Αισθηματικά μπορεί να υπάρξουν απρόοπτα, αλλά τις περισσότερες φορές ανταποκρίνεστε μοναδικά, στις προκλήσεις που σας περιβάλουν. Όλα αυτά βέβαια επηρεάζουν το πορτοφόλι σας και το περιεχόμενό του . Λειτουργήστε έξυπνα και όχι παρορμητικά. Διακρίνετε το συμφέρον σας!

Ταύρος
Περικλείσετε από υποχρεώσεις, τις οποίες μπορείτε να διεκπεραιώσετε με τον καλύτερο τρόπο. Έχετε την υπομονή και την στρατηγική να τα καταφέρετε. Ένα μικρό θέμα υγείας θα σας απασχολήσει με κάποιο τρόπο, γι αυτό προσέξτε όσοι επηρεάζεστε από την εποχή και είστε ευαίσθητοι σε αλλεργίες. Επίσης μην είστε ευέξαπτοι με εκείνους με τους οποίους δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε. Κάποιος φίλος είναι πιθανόν να σας παραπονεθεί!Χαλαρώστε την πίεση που ασκείτε στο περιβάλλον σας και ιδιαίτερα σε συναδέλφους και συνεργάτες!

Δίδυμοι
Εκτίθεστε όλο και περισσότερο υποστηρίζοντας ανοιχτά ιδέες που δεν μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα. Χρειάζεται πολλή προεργασία για να καταφέρετε να πείσετε για τις απόψεις και τους στόχους σας, ιδιαίτερα εκείνους οι οποίοι υποστηρίζουν το σύστημα που σας καταπιέζει! Ταξιδέψτε για επαγγελματικούς λόγους και ανοίξτε νέους ορίζοντες στη δουλειά σας. Αισθηματικά ευνοείστε να είστε σοβαροί!

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Φουρέιρα: Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις της Γερμανού! Η ατάκα της Ναταλίας και η αινιγματική δήλωση!

Καρκίνος
Οι εξελίξεις σας προσπερνούν κατά μια έννοια και πρέπει να σκέφτεστε περισσότερο και τις απίθανες εκδοχές. Κάθε σενάριο που φτιάχνετε στο μυαλό σας για το τι θέλετε να συμβεί, ή το τι προσπαθείτε, πρέπει να περιλαμβάνει και μια έξοδο διαφυγής. Οικονομικά είστε αρκετά κοντά σε λύσεις, αλλά πρέπει να δουλέψετε περισσότερο και να οργανώσετε καλύτερα τις επαφές σας! Καλύψτε τα νώτα σας και φανείτε διπλωμάτες όταν οι άλλοι είναι πιο καλά οργανωμένοι από εσάς!

Λέων
Τα ταιριάζετε όλα όπως σας συμφέρει. Αυτή σας η φυγοπονία μπορεί να σας στοιχίσει αρκετά. Δείτε μήπως κάτι έχει τελειώσει και δεν το έχετε αντιληφθεί. Αυτό μπορεί να αφορά στην εργασία, στην κοινωνική σας ζωή, ή ακόμα και σε κάποια σχέση που λειτουργεί από απόσταση. Ευνοούνται όμως σοβαρές συνεργασίες, επιδιώξεις από καλή πρόθεση και συνεννοήσεις με εκείνους που θα παίξουν ρόλο στη ζωή σας στο μέλλον.Όσο λιγότεροι ξέρουν τις αδυναμίες σας, τόσο το καλύτερο για εσάς!

Παρθένος
Οι αντιθέσεις καλά κρατούν στο περιβάλλον σας, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό για εσάς. Αν είστε καλά ενημερωμένοι μπορείτε πολύ εύκολα να δρομολογήσετε θετικές εξελίξεις στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Μια έξυπνη συμπεριφορά, μπορεί να ανατρέψει τη μειονεκτική σας θέση και να σας χαρίσει σημαντικά πλεονεκτήματα τα οποία δεν είχατε διακρίνει.Προσοχή στον τρόπο που καθοδηγείτε να νεότερα μέλη της οικογένειας!

Ζυγός
Ευνοείστε σε πολλούς τομείς, αρκεί να μην απομονωθείτε από εκείνους οι οποίοι μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι, είτε στο άμεσο, είτε στο προσεχές μέλλον. Είναι καλύτερα όμως να προσπαθήσετε για όλα όσα μπορούν να διευθετηθούν τώρα και όσα βοηθούν στην εικόνα σας. Οικονομικά μην κάνετε απερίσκεπτες ενέργειες, ενώ στα αισθηματικά σας είστε πιο ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας. Μπορείτε να τακτοποιήσετε μια επαγγελματική σας υπόθεση, αν λειτουργήσετε καίρια και αποφασιστικά!

Σκορπιός
Παρατηρείται κάποια ασυνήθιστη κινητικότητα στην εργασία, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε θέση, ή να εκφράσετε τις απόψεις σας. Τα περισσότερα που συμβαίνουν αυτήν την εβδομάδα εξυπηρετούν σκοπιμότητες που δεν γνωρίζετε. Αισθηματικά, η διαίσθησή σας θα αποδειχτεί σωστή, αλλά προς το παρόν, μην λειτουργήσετε ούτε εγωιστικά, ούτε παρορμητικά.Διατηρήστε την ψυχραιμία και το χαμόγελό σας. Σε στιγμές κρίσης, η δεύτερη σκέψη θα αποδειχτεί πολύτιμη.

Τοξότης
Ευνοείστε περισσότερο αυτήν την εβδομάδα, τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και αισθηματικά. Οι δυσκολίες υπάρχουν, αλλά δεν φαίνεται να σας αγγίζουν, ούτε να επηρεάζουν την εξέλιξη των καταστάσεων που σας αφορούν. Μια οικονομική ενίσχυση, ή διευθέτηση μπορεί να σας εξυπηρετήσει και να διαθέσετε κάποια χρήματα για την ματαιοδοξία σας!Νέοι άνθρωποι και νέες ασχολίες είναι στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να παραμελήσετε τα υπόλοιπα καθήκοντά σας!

Διαβάστε ακόμα: Power of Love: Τα παράπονα του Σωκράτη για τη Γερμανού και η δημόσια απάντησή της! (Βίντεο)

Αιγόκερως
Φανείτε ελαστικοί απέναντι σε εκείνους που αγαπάτε και σε εκείνους που πληρώνουν κάποιο λάθος τους. Γίνετε το καλό παράδειγμα και αποκτήστε συμμάχους με αυτήν σας την συμπεριφορά. Ένα οικονομικό θέμα χρειάζεται λίγη ακόμα υπομονή για να διευθετηθεί, ενώ η προσωπική σας ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, χάρη σε κάποιες συγκυρίες που σας επιτρέπουν να κάνετε όνειρα.Λειτουργήστε με γνώμονα το ότι δεν υπάρχει η κοινή λογική που ψάχνετε!

Υδροχόος
Οικονομικά, επαγγελματικά και κάθε άλλο θέμα που διαχειρίζεστε και έχει ανάγκη πρακτικής αντιμετώπισης, φαίνεται να μην έχει οριστική κατάληξη αυτό το διάστημα. Σας επιτρέπεται έτσι να αναθεωρήσετε και να διορθώσετε κάποια λάθη που προηγήθηκαν. Αντίθετα, σε θέματα συναναστροφών και στα αισθηματικά σας, μπορείτε να είστε πιο αισιόδοξοι και πιο τολμηροί!Διορθώστε λάθη και προβάλλετε τα καλά σας στοιχεία και ταλέντα!

Ιχθύς
Ευαίσθητοι και ευέξαπτοι είστε αυτήν την εποχή και χρειάζεται να λάβετε τα μέτρα σας στην εκάστοτε συμπεριφορά σας. Ξεχωρίστε τα θέματα που σας απασχολούν, προνοήστε για κάποια απαραίτητα έξοδα και καλύψτε τις ανάγκες σας με τον τρόπο που μπορείτε. Μην είστε υπερ προστατευτικοί με εκείνους που μπορούν να τα καταφέρουν και μην ζητάτε διαβεβαιώσεις για τα αισθήματα των άλλων απέναντί σας!Ο ενθουσιασμός για εσάς σημαίνει ξόδεμα, τόσο συναισθηματικό, όσο και πρακτικό. Σκεφτείτε αν πράγματι αξίζει τον κόπο!

Πηγή: oroskopos.gr