Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 11 Απριλίου από την Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια.

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Καλή η λογική αλλά χρειάζεται και το πάθος για να προχωρήσετε στη ζωή. Μην κάνετε καμία κίνηση από εγωισμό, γιατί θα απογοητευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην είστε ανταγωνιστικοί σε καταστάσεις που χρειάζεται ομαδική δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απομακρυνθείτε διακριτικά από ανθρώπους που σας έχουν κουράσει. Δεν είναι πάντα εύκολο να διαπιστώσετε τις κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας.

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: Τα συγκινητικά λόγια για τον νεογέννητο γιο της!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με αρνητικές σκέψεις δεν πρόκειται να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας φαίνονται βουνό. Τα αποτελέσματα και τα οφέλη των προσπαθειών σας θα αρχίσουν να γίνονται ορατά.

ΛΕΩΝ: Αφιερώστε χρόνο στο να ακούσετε αυτά που θα σας πει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Ακούστε την κριτική που σας κάνουν, γιατί ίσως γίνεται καλύτεροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε την απομόνωση γιατί οι αναμνήσεις θα σας προκαλέσουν κατάθλιψη. Θυμηθείτε και τηρήστε τα όρια που έχετε βάλει στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη θυμώνετε για τα λάθη που κάνετε, αφού από αυτά μαθαίνετε καλύτερα. Αν θέλετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σκεφτείτε τρόπους να το ικανοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν με τα οικεία σας πρόσωπα για να ξεπεράσετε τις αντιθέσεις. Κρατήστε μια απόσταση σε ορισμένες καταστάσεις που δε σας καλύπτουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφιερώστε το περισσότερο κομμάτι της μέρας σε πρόσωπα που ήταν πλάι σας όταν το είχατε ανάγκη. Πριν αναζητήσετε την αλήθεια, σιγουρευτείτε ότι την αντέχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να ξεκουραστείτε νοητικά από τα επαγγελματικά σας θέματα, βγείτε βόλτα με φίλους. Αφήστε να αναδειχθούν πτυχές από την προσωπικότητά σας και δε θα χάσετε.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2 - trailer: Ο τραυματισμός της Κατερίνας Δαλάκα - η κατάρρευση της Μελίνας και η πείνα που πλέον είναι ανυπόφορη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά μην ξεχάσετε να δώσετε βαρύτητα και στις παλιές. Μην αφήσετε κανέναν να εκμεταλλευτεί την προσφορά σας χωρίς αντάλλαγμα.

ΙΧΘΥΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί ορισμένες ενέργειες θα σας ταράξουν. Για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χρειάζονται λίγα λόγια και απλά.

Πηγή: oroskopos.gr

TAGS