Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 26 Μαρτίου από την Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε την καλή σας εμφάνιση και τη γοητεία σας, ώστε η ψυχολογία σας να μείνει ανεπηρέαστη. Αυτό που απαιτείται για να ενισχύσετε την τύχη σας, είναι ένα αναγκαίο ξεκαθάρισμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θυμηθείτε να μην το παρακάνετε, γιατί έχουν και οι άλλοι ανάγκη από ζεστασιά και φροντίδα. Οι άνθρωποι που θα σας περιβάλλουν, θα σας δείχνουν την αγάπη τους με όμορφο και γλυκό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε την έλλειψη αυτοπεποίθησης που θα σας πιάνει κάποιες στιγμές, να σας κάνει να φανείτε στα μάτια των άλλων εγωκεντρικοί ή αδύναμοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στη σχέση με το σύντροφό σας αρχίστε να είστε πιο προσγειωμένοι για να ξεπεράσετε τα προβλήματα, αλλά και για να τον γνωρίσετε καλύτερα.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τις καταχρήσεις και όσοι βρίσκεστε ένα βήμα πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές, βάλτε στο καθημερινό σας πρόγραμμα γυμναστική για να νιώσετε ακόμα πιο «φρέσκοι».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο κοινωνικός περίγυρος θα μεγαλώσει και η ανάγκη σας για ελευθερία και διασκέδαση, δε θα σας επιτρέψει να κλειστείτε στο σπίτι.

ΖΥΓΟΣ: Αρκετοί από εσάς ίσως μπείτε στο δίλημμα να αλλάξετε ουσιαστικά επαγγελματικό αντικείμενο. Μη βιαστείτε να το πράξετε. Κρατήστε το σαν ιδέα μέσα στο μυαλό σας και επεξεργαστείτε το αργότερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε προετοιμασμένοι για συμφωνίες και να εξετάσετε την ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα. Η βελτίωση των οικονομικών σας θα έχει άμεση σχέση με τις διασυνδέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μειώστε το άγχος και το στρες που τους έχετε δώσει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας, ώστε να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ακραία περιστατικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε αντιθέσεις και καυγάδες στον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο και προσπαθήστε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο!

Διαβάστε ακόμα: Γέννησε η Δούκισσα Νομικού! Όλες οι λεπτομέρειες για το μωρό της! (Βίντεο)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επαφές σας με τα κατάλληλα πρόσωπα θα αυξήσουν τις προϋποθέσεις να κάνετε συναλλαγές που θα σας ικανοποιούν οικονομικά.

ΙΧΘΥΣ: Προστατεύστε τα οικονομικά σας από κακές συγκυρίες και δύσκολες περιστάσεις. Μια γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη, γι’ αυτό να προσέχετε που μιλάτε για τα σχέδιά σας.

Πηγή: oroskopos.gr.

TAGS