Όσον αφορά τον ερωτα, κάποιοι ζωδιακοί συνδυασμοί λειτουργούν καλύτερα από άλλους. Κάποιοι συνδυασμοί λειτουργούν καλύτερα σε φιλική σχέση παρά σε ερωτική, ενώ άλλοι συνδυασμοί ευνοούν την συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο.

Βέβαια, αν τα ζωδια σας δεν ταιριάζουν αστρολογικά, δεν σημαίνει πως η σχέση αυτή είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Καθώς όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, χρειάζονται και διαφορετικά πράγματα από τις σχέσεις τους. Μερικές σχέσεις είναι αρμονικές, ενώ άλλες χρειάζονται ανταγωνισμό ή ευθεία αντιμετώπιση για να διατηρηθεί ζωντανό το πάθος.

Είναι πιθανό για κάθε ζωδιο να ταιριάξει με όλα τα υπόλοιπα αν το βάλει στόχο, και προσπαθεί πραγματικά να διατηρεί καλές σχέσεις με τους άλλους. Οι σχέσεις αυτές μπορεί να αφορούν τα ερωτικά σας, τις φιλίες σας ή τον χώρο εργασίας.

Ωστόσο, κάποιοι ζωδιακοί συνδυασμοί είναι πιο δύσκολοι από άλλους, και αξίζει να αναφέρουμε ποια ζωδια δεν ταιριάζουν καθόλου, για να σας βοηθήσουμε λίγο.

Η παρακάτω λίστα είναι πιθανοί συνδυασμοί κακών ζωδιακών σχέσεων

Διαβάστε ακόμα: Πώς αγαπούν και πώς ζηλεύουν τα 12 ζώδια; Ποιοι δεν σηκώνουν πολλά πολλά και ποιοι είναι «αγαπούλες»!

Ίδια ηλιακα ζωδια
Αν ανήκετε στο ίδιο ζωδιο με τον συντροφο σας, για παράδειγμα είστε και οι δύο διδυμοι, μοιάζετε υπερβολικά πολύ για να πετύχει αυτή η σχέση. Έχετε κοινές αρνητικές συνήθειες και αδυναμίες, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε διαπληκτισμούς, καθώς αποκτούν έμφαση μέσα στη σχέση.

Διπλανά ηλιακά ζωδια
Για παράδειγμα, αν είστε ζυγος, το ζωδιο της παρθενου και του σκορπιού είναι τα διπλανά σας ζωδια. Οι άνθρωποι που ανήκουν σε τέτοιου είδους ζωδια, τείνουν να έχουν πολύ λίγα κοινά και ίσως σιχαίνονται ο ένας τον άλλον.

ζωδια που ανήκουν στην ποιότητα
Δηλαδή:

Θεμελιώδη ζωδια: κριος, καρκινος, ζυγος και αιγοκερως

Σταθερά ζωδια: ταυρος, λεων, σκορπιος και υδροχοος

Μεταβλητά ζωδια: διδυμοι, παρθενος, τοξότης και ιχθυες

Αν ισχύει αυτό στην δική σας σχέση, τότε σίγουρα έχετε βασικές διαφορές στον τρόπο που προσεγγίζετε την ζωή με τον συντροφο σας.

ζωδια που ανήκουν στο ίδιο στοιχειο
Δηλαδή:

Φωτιά: κριος, λεων και τοξοτης

Γη: ταυρος, παρθενος και αιγοκερως

Αέρας: διδυμοι, ζυγος και υδροχοος

Νερό: καρκινος, σκορπιος και ιχθυες

Όταν ανήκετε στο ίδιο στοιχείο με τον συντροφο σας, τότε οι κοινές σας αδυναμίες αποκτούν ιδιαίτερη έμφαση και οδηγούν σε τσακωμούς.

Αντιθετα ζωδια

Δηλαδή:

Κριος με ζυγο

Ταυρος με σκορπιο

Διδυμος με τοξοτη

Καρκινος με αιγοκερω

Λεων με υδροχοο

Παρθενος με ιχθυ

Λένε πως τα ετερώνυμα έλκονται, και ίσως ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις. Όμως, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εκνευρισμό και τσακωμούς, καθώς οι διαφορές στην συμπεριφορά γίνονται πιο εμφανείς.

TAGS