Γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου

Και το βαρέλι μοιάζει να μην έχει πάτο για τον ΑΝΤ1 μετά τις «λυπητερές» της Δευτέρας για «Hell’s kitchen» και «Ράδιο Αρβύλα», το Βατερλό με «Μικρά εγκλήματα» που κόπηκαν σχεδόν σε μία νυκτί, αλλά και τη «Fazilet» που ετοιμάζεται για την έξοδο - αν συνεχίσουν τα 5άρια. Πλέον όλα τα σενάρια είναι πιθανά για το κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ πληροφορίες μου θέλουν ήδη η τριπλή θέση του Γιάννη Λάτσιου να τρίζει για τα καλά κι ας το διαψεύδει επισήμως το κανάλι. Το έχουμε δει το συγκεκριμένο έργο πολλές φορές, όπως επίσης έχουμε δει βαρύγδουπες διαψεύσεις -ακόμα και γραπτές- να μετατρέπονται μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων σε περίτρανες επιβεβαιώσεις. Γι’ αυτό ακούστε με που σας λέω... Το μόνο που μοιάζει να προβληματίζει την κεφαλή είναι ποιο στέλεχος μπορεί να τον αντικαταστήσει μιας και υπάρχει έλλειψη στον τομέα, με τα κανάλια να φοβούνται να επενδύσουν σε νέα πρόσωπα και τα παλιά στελέχη να είναι όλα λίγο έως πολύ δοκιμασμένα και άκρως ανακυκλωμένα.

PING Πάντως, τα χαμόγελα πάγωσαν στο κανάλι το πρωί της Τρίτης βλέποντας τα νούμερα της AGB για Μποτρίνι και Κανάκη. Περίμεναν τουλάχιστον 20άρια στην πρώτη περίπτωση και 40άρια στη δεύτερη. Αλλά από τη μια πλευρά, ο μεν Μποτρίνι εμφανίστηκε σαν ξαναζεσταμένο φαγητό με ένα κόνσεπτ ναι μεν καλοδουλεμένο αλλά με πολλές ομοιότητες με το αντίπαλο «MasterChef»: από την αγριάδα και τα μπινελίκια του Μποτρίνι μέχρι την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, ενώ ο ίδιος δεν αποτέλεσε ποτέ τηλεοπτικό πρόσωπο με γκελ στο φιλοθεάμον κοινό.

Από την άλλη, στην περίπτωση του Κανάκη ισχύει η παροιμία που λέει «μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται». Δεν μπορεί ο Θεσσαλονικιός με την παρέα του να γυρνάει την πλάτη του στους τηλεθεατές για να ξεκουράζεται και άμα τη εμφανίσει του να έχει στο τσεπάκι του τα 40άρια. Το κοινό δεν είναι περιουσία και κληρονομιά του κάθε παρουσιαστή κι όποιος το πίστεψε ποτέ -κανάλι ή ενδιαφερόμενος- απλά απογοητεύτηκε οικτρά... Αφήστε που φοβάμαι πως με τα ποσοστά αυτά και οι δύο εκπομπές «Αρβύλα» αλλά και η νέα εκπομπή του δεν θα μακροημερεύσουν στο πρόγραμμα! Σιγά μην κάτσει ο Κανάκης... να ξεφτιλίζεται με 12άρια για δύο εκπομπές που έτσι κι αλλιώς ο ίδιος δεν είχε σκοπό να βγάλει, απλά αναγκάστηκε να υποκύψει στις πιέσεις του καναλιού!

Διαβάστε ακόμη: «Είναι ντροπή να με κρίνουν για την καταγωγή μου»! Το ξέσπασμα της Ελένης Φουρέιρα για τα ρατσιστικά σχόλια και την Eurovision!


SMS Μπορεί το «Power of love» να κάνει νούμερα, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος με το «κατασκεύασμα» αυτό που παραπέμπει στα trash προγράμματα των ’90s!