Από την Τίνα Μεσσαροπούλου.


Δεν θέλω να γίνομαι μάντης κακών, αλλά να που έγινα τελικά αναφορικά με τον ΑΝΤ1!

Το κανάλι βρίσκεται κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού και όποια απόφαση θα παρθεί από εδώ κι εμπρός είναι καθοριστική για το μέλλον του καναλιού και κυρίως των ανθρώπων του. Το κόψιμο του «Sunday Live» ήταν ουσιαστικά μονόδρομος και δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα σταματήσει εδώ η κατρακύλα.

Περιμένω με αγωνία να δω το «Hell’s Kitchen», αλλά η συμμετοχή του Εκτορα Μποτρίνι και τι περνάει στον κόσμο, σε συνδυασμό με τον πολύ δυνατό ανταγωνισμό -από τη στιγμή που πλέον το «ΜasterChef» θα προβάλλεται και τις Δευτέρες- αλλά και το γενικότερο κακό κλίμα με τα πρότζεκτ να βουλιάζουν το ένα μετά το άλλο, καθιστούν το εγχείρημα του ριάλιτι μαγειρικής μια ωρολογιακή βόμβα για το κανάλι.

PING Στο πλαίσιο αυτό επιστρατεύτηκε κακήν κακώς ο Αντώνης Κανάκης, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τον ΑΝΤ1. Ετσι, από εκεί που ο Θεσσαλονικιός δεν είχε σκοπό να βγάλει ούτε τους Αρβύλα αλλά ούτε και τη νέα του εκπομπή στον αέρα, τελικά και θέση επιτελική πήρε αναλαμβάνοντας τον γενικότερο σχεδιασμό και την καλλιτεχνική επιμέλεια της late night ζώνης, ενώ θα βγουν και οι δυο εκπομπές του, αρχής γενομένης αυτή τη Δευτέρα 5 Μαρτίου με τους «Ράδιο Αρβύλα».

Διαβάστε ακόμα:Τατουάζ: Η Άννα αντιμέτωπη με την αστυνομία! Απίστευτη εξέλιξη σήμερα, Δευτέρα 05/03...

Μην εκπλαγείτε καθόλου αν στο πλαίσιο αυτό δούμε και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να επιστρέφει τηλεοπτικά, σαν σανίδας σωτήριας για το κανάλι! Κοιτάξτε να δείτε που τελικά το «Nomads» θα αναδειχθεί το πιο επιτυχημένο πρότζεκτ της φετινής σεζόν.

PONG Εξυπνο το τρικ του ALPHA να εντάξει και τον Αντρέα Γεωργίου στο καστ του «Τατουάζ», ένας όρος που υπήρχε και υπάρχει εξ αρχής στο συμβόλαιό του. Δεν του έκατσε με το «Κόκκινο νυφικό», του κάθεται τώρα με «Το τατουάζ». Το κανάλι τα παίζει όλα για όλα, σε μια προσπάθεια να μην αφήσει καμία χαραμάδα στον ανταγωνισμό και καλά κάνει.

Διαβάστε ακόμα: Ξέμεινες από σειρές; Να η καινούργια σου λίστα!


SMS Kαι κάπως έτσι η ελληνική τηλεόραση επιστρέφει πίσω στο 2008 επιστρατεύοντας ξανά τα τουρκικά σίριαλ για να σώσουν το γόητρο των μεγαλοστελεχών των καναλιών!

TAGS