Ευτυχώς που μπήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ανέβηκαν λίγα τα νούμερα στο «Survivor», γιατί αλλιώς είναι σαν να τρως ξαναζεσταμένο φαγητό και μάλιστα χωρίς καθόλου αλάτι. Από την άλλη, και που μπήκε το κορίτσι δεν έγινε και τίποτα! Διαβάστε παρακάτω…



Τόση καλοσύνη ποιος την αντέχει; Κι αν μέχρι πρότινος τα στοιχήματα έπεφταν βροχή για το πόσο θα αντέξει η Κωνσταντίνα μέσα στο παιχνίδι από τις κακουχίες, τώρα το θέμα είναι άλλο: πόσο θα κρατήσει το προσωπείο τής καλής! PING Πάντως και να θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, όπως συνέβη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στον α΄ κύκλο, δεν μπορεί πια.



Αυτό γινόταν last year! Φέτος, τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει οι συμμετέχοντες είναι πολύ πιο αυστηρά, γι’ αυτό και μέχρι τελευταία στιγμή υπήρχαν αποχωρήσεις παικτών. Μάλιστα, ένας από τους όρους είναι ο εξής: ότι όχι μόνο δεν μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς κάποιος παίκτης, αλλά ότι σε περίπτωση που συμβεί αυτό θα πρέπει να καταβάλει στην παραγωγή ρήτρα 100.000 ευρώ.



PONG Και μετά σου λένε ότι δεν υπάρχουν νέα πρόσωπα στην τηλεόραση. Το πιο τρανό παράδειγμα είναι το «MasterChef 2». Τελικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος βαρίδι για το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, που πλέον μπορεί να συναγωνίζεται το αμερικανικό σε ποιότητα παραγωγής και μάλιστα με ένα καστ που θεωρήθηκε τελείως αουτσάιντερ, ειδικά με την τελευταία προσθήκη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.



PING Και η δεύτερη σε σύνολο τριών σειρών κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες από το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο λόγος για την «Παρθένα Ζωή» που ακολουθεί το ψαλίδι μετά το «4xxx4». Πάντως, από την ερχόμενη σεζόν ο ΑΝΤ1 έχει σκοπό να στραφεί στην ελληνική μυθοπλασία και μπορεί να ακούγεται οξύμωρο τη στιγμή που οι σειρές έχουν πληρώσει το μάρμαρο, αλλά δεν παύει να είναι μια πραγματικότητα για ένα κανάλι που φέτος κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο...

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ριάλιτι επιβίωσης ή Ολυμπιακοί Αγώνες;

Το θαύμα, τα πήγαινε-έλα… ζήτω η ελληνική μυθοπλασία!