ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν την είδαμε να δοκιμάζεται στην κωμωδία, ενώ τη φετινή επέστρεψε και πάλι στο δράμα και δη με έναν δύσκολο ρόλο. Ο λόγος για την Κατερίνα Δημητρόγλου, την τηλεοπτική Αννίτα της καθημερινής δραματικής σειράς του STAR «Ζωή μου». Η ίδια αποκαλύπτει στο TV24 τη «γεύση» που της άφησε αυτή η σειρά, την εξέλιξη της σχέσης της με τον Αντώνη αλλά και τι να περιμένουμε να δούμε στο φινάλε…

Τι αίσθηση σου άφησε το τηλεοπτικό ταξίδι της σειράς «Ζωή μου»;
«Ηταν η πρώτη φορά που πήγα στην Κύπρο και δεν σου κρύβω ότι στην αρχή μού ήταν λίγο δύσκολο να προσαρμοστώ. Πήγαινα σε μια χώρα που δεν ήξερα κανέναν αλλά ούτε και τι συνθήκες υπήρχαν. Στη συνέχεια το συνήθισα. Ηταν λίγο κουραστικό το πήγαινε-έλα, αλλά με τα παιδιά δεθήκαμε αμέσως, γελάσαμε πολύ, μοιραστήκαμε πράγματα και τώρα, αλήθεια, μου λείπει όλο αυτό. Είχαμε πολλές δυσκολίες τις οποίες προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε. Αλλοτε τα καταφέραμε και άλλοτε όχι. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, η “γεύση” γλυκόπικρη, αλλά στο τέλος κυριαρχεί η γλυκύτητα».

Θεωρείς ότι αδικήθηκε η σειρά από άποψη τηλεθέασης;
«Η σειρά αδικήθηκε από πολλές απόψεις, καθώς υπήρχαν διάφορα προβλήματα. Δεν ξέρω αν είναι τόσο το θέμα της τηλεθέασης, γιατί δεν πήγαμε και τόσο άσχημα. Πιστεύω ότι αν παίζαμε από τις 19.00 και μετά θα πηγαίναμε καλύτερα. Πραγματικά είχαμε ένα πολύ καλό σενάριο που δεν προλάβαμε να δώσουμε αυτά που θέλαμε γιατί η σειρά ολοκληρώνεται στα 100 -και όχι στα 200- επεισόδια».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ