Asia express highlights (4/11): Οι συγκινήσεις, τσακωμοί και οι ανατροπές - Το ζευγάρι που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ένα γεμάτο ανατροπές, γέλια και συγκινήσεις επεισόδιο είδαμε την Παρασκευή 4/11 στο Asia Express με τα ζευγάρια να δοκιμάζονται στο Λάος, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δούμε να αποχωρούν από το ριάλιτι δύο αγαπημένοι παίκτες...(δείτε εδώ τις επικές ατάκες για τον Γιάννη Αϊβάζη).

Τα highlights του Asia Express για την Παρασκευή 4/11

Στα μαχαίρια Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια

Οι συνθήκες που βιώνουν οι παίκτες στο Asia Express, η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά δύσκολες και πρωτόγνωρες για αυτός, εξού και τα νεύρα τους αρκετές φορές αλλά και τα ξεσπάσματά τους. Στο επεισόδιο της Παρασκευής 4/11 είδαμε τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια σε μία αρκετά φορτισμένη σκηνή, καθώς η παίκτρια ενοχλήθηκε με μία κίνηση του συζύγου της και αρπάχτηκαν (δείτε εδώ τον προηγούμενο διαπληκτισμό τους στο παιχνίδι).

Η Κρίστη ενοχλήθηκε που αντί να ευνοήσει την ομάδα τους βοήθησε άλλο ζευγάρι, το οποίο τους πήρε το προβάδισμα και αυτό έγινε αντιληπτό από τον Γιώργο.

«Να μην περπατάς τόσο νωχελικά, δεν είσαι μόνη σου, είμαστε μαζί… Επειδή πήρα τη Ρασέλ; Τι θέλεις τώρα, τι ζόρι τραβάς; Δεν μπορώ να πω “όχι”, είναι πρόβλημα;» της είπε με την ίδια να του απαντά «Άρα γιατί να τρέξουμε, αφού τους είπες τη λύση και τώρα πάνε. Πρέπει να καταλάβεις με ποιον είσαι ομάδα. Καθόμασταν στην καρότσα και αντί να εξηγήσεις σε εμένα εξηγούσες στα κορίτσια πού πρέπει να πάμε».

Η επική τούμπα του Fipster από το ποδήλατο

Δεν είναι τυχαίο που το τηλεοπτικό κοινό (εκτός από την Μαίρη Συνατσάκη) έχει βάλει τον Fipster και τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο βάθρο του αγαπημένου του ζευγαριού στο Asia Express, καθώς πάντα μας χαρίζουν αξέχαστες στιγμές στις δοκιμασίες τους, μαζί με τις χαρές τις λύπες και τους τσακωμούς τους (δείτε εδώ τον επικό τσακωμό τους λίγες μέρες πριν).

Και στο 4/11 επεισόδιο λοιπόν του Asia Express, την Παρασκευή 4/11 κατά την διάρκεια της δοκιμασίας, μας χάρισαν ακόμη μία απίστευτη στιγμή, όταν χρειάστηκε να κάνουν ποδήλατο για να καταφέρουν να φτάσουν στον στόχο τους, μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζαν.

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης είχε προειδοποιήσει πως δεν είναι και το καλύτερό του, και από την αρχή δεν φάνηκε να είναι τόσο σίγουρος! Κατά την διάρκεια λοιπόν της διαδρομής του άρχισε να τρέμει και να φωνάζει τον συμπαίκτη του λίγο πριν πέσει εντελώς!

Η ανακοίνωση του Πολυχρονίδη που έφερε τεράστια ανατροπή!

Από την αρχή του σημερινού επεισοδίου στο Asia Express, αυτό της Παρασκευής 4/11, ο Πέτρος Πολυχρονίδης εξηγώντας τους κανόνες της νέας δοκιμασίες στους παίκτες, έκανε μία σημαντική ανακοίνωση, η οποία ανέτρεψε πολλά από τα δεδομένα που είχαν στην μέχρι σήμερα διαδρομή τους στο Λάος.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στα ζευγάρια ότι όταν βλέπουν το νέο σήμα με το απαγορευτικό στο αυτοκίνητο, δε θα μπορούν να μετακινηθούν με αυτό το μέσο αλλά θα πρέπει να βρίσκουν άλλον τρόπο. Η νέα αυτή ανακοίνωση δε χαροποίησε ιδιαίτερα τους παίκτες οι οποίοι δεν έδειξαν και ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτή την ανατροπή που σημαίνει ένα επιπλέον εμπόδιο για αυτούς.

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Μετά από δοκιμασίες και τραυματισμούς είδαμε τον Νάσο Γαλακτερό να έχει χτυπήσει άσχημα το γόνατο του, με αποτέλεσμα να είναι αυτός ο λόγος, που αποχώρησε από το Asia express την Παρασκευή 4/11 μαζί με τον γιο του.

«Το γόνατο μου μας άφησε πίσω! Το παιχνίδι αυτό δεν βγάζει τον πραγματικό σου εαυτό, βγάζει έναν άλλον εαυτό. Και άμα τους ρωτήσουμε όλους εδώ πέρα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, βγάζει έναν εαυτό τον οποίο τον έχουμε βαθιά μέσα μας και δεν ξέραμε ότι υπήρχε.

Οπότε θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όλους εάν μίλησα περίεργα, εάν κοίταξα περίεργα» σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Νάσος Γαλακτερός. «Πόσο πιο κοντά να έρθω με αυτόν τον άνθρωπο, πόσο… Είναι πατέρας μου, έχουμε μια υπέροχη σχέση και όμως μέσα από όλο αυτό το ταξίδι ήρθαμε ακόμα πιο κοντά. Τόσο που δεν μπορώ να το περιγράψω και να το εξηγήσω σε κάποιον» πρόσθεσε ο Παύλος Γαλακτερός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express Highlights (28/10): Τα κλάματα του Fipster και η δοκιμασία που έκανε το κοινό να ανατριχιάσει

Asia Express: Δεν άντεξε και σωριάστηκε στο έδαφος - Κατέρρευσε η Κατερίνα Καλίνογλου