Αιφνίδια παραίτηση από το ΣΚΑΪ - Φεύγει και κλείνει με το...

Νέα ηχηρή αποχώρηση από τον σταθμό του Φαλήρου

Λίγο καιρό μετά την παραίτηση του Νίκου Υποφάντη, μία νέα παραίτηση δημοσιογράφου, έρχεται να ταράξει τα νερά στο ΣΚΑΪ, ο οποίος χάνει ένα ακόμα πολύ δυνατό πρόσωπο από το ενημερωτικό του κομμάτι, στο οποίο γίνεται μάλιστα μία προσπάθεια ενίσχυσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου, πριν από μερικές μέρες, υπέβαλε την παραίτησή του στο κανάλι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Τόσο εκείνος, όσο και ο Νίκος Υποφάντης, ήταν δημοσιογράφοι που είχαν αναλάβει το καλοκαίρι πρωινές εκπομπές στον σταθμό, δίνοντας μάλιστα τον καλύτερό τους εαυτό.

Σε ποιο κανάλι θα πάει

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο έμπειρος δημοσιογράφος, αναμένεται να βρεθεί, όπως και ο Νίκος Υποφάντης, στο δυναμικό του Action 24.

Το πρόσωπο που πάει από το ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ήδη έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται οι πρώτες μετακινήσεις από το ένα κανάλι στο άλλο.

Σειρά είχαν αυτή τη φορά, ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΪ. Ένας πολύ έμπειρος δημοσιογράφος που βρισκόταν σε εκπομπή του σταθμού του Φαλήρου, αποχώρησε και άνοιξε πανιά για... Μαρούσι.

Το κανάλι του Αμαρουσίου θα κάνει σημαντικές αλλαγές ενόψει του Μουντιάλ, τόσο στο πρόγραμμά του (δείτε εδώ τι θα συμβεί με τους Παγιδευμένους) όσο και στα πρόσωπά του. Αυτή είναι άλλωστε η πρώτη φορά που μία τέτοια διοργάνωση πραγματοποιείται τον χειμώνα και έτσι το κανάλι έχει μπει στη διαδικασία να οργανωθεί εκ νέου, μόλις λίγους μήνες μετά την έναρξη της σεζόν.

Στην ομάδα του ΑΝΤ1 για χάρη του Μουντιάλ θα μπει ο Θέμης Καίσαρης. Ο έμπειρος δημοσιογράφος ξεκίνησε τη σεζόν ως μέλος της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, εγκατέλειψε την εκπομπή και το κανάλι μετά τις αλλαγές που έγιναν (δείτε εδώ ποια πρόσωπα θα προστεθούν). Ο Θέμης Καίσαρης, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, θα βρίσκεται στην αποστολή του ΑΝΤ1 για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι πολύ κοντά στο πράσινο φως - Το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ που αναμένεται να δούμε και την επόμενη σεζόν

Survivor All Star: Πάρθηκε η απόφαση - Οι μέρες προβολής του ριάλιτι επιβίωσης