Mega: Τηρούν σιγή ιχθύος αλλά... - Εξελίξεις με την εκπομπή του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια

Θα την δούμε στον αέρα τελικά ή όχι;

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό, πως ο Ηλίας Ψινάκης είχε αρνηθεί την πρόταση του Mega για το Γηροκομείο αυτή τη σεζόν, καθώς προτίμησε άλλο τρόπο προβολής των επεισοδίων του, όπως επίσης γνωρίζαμε ότι η Αννίτα Πάνια είχε αποδεσμευθεί από το κανάλι που βρισκόταν, και οι δυο τους ετοίμαζαν κάτι νέο από κοινού παρέα.

Παρότι όμως και αυτό το σχέδιο ακούστηκε πως μπήκε σε παύση, πληροφορίες θέλουν την εκπομπή που ετοιμάζουν για την ελληνική τηλεόραση, όχι μόνο να είναι καθ' οδόν, αλλά οι προετοιμασίες να προχωράνε πυρετωδώς για την υλοποίησή της.

Προχωράει γρήγορα η εκπομπή του Ψινάκη και της Πάνια

Ακόμα κι αν ο Ηλίας Ψινάκης είχε διαψεύσει αρχικά την είδηση, λέγοντας ότι αυτό που ετοιμάζουν δεν είναι για την τηλεόραση, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ετοιμασίες προχωράνε γοργά για την εκπομπή τους, και μάλιστα η θεματολογία είναι έκπληξη, μιας και θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και νέο για τα ελληνικά δεδομένα.

Όσα ανέφερε για την εκπομπή αυτή πριν λίγο καιρό

Λίγες μόνο ώρες μετά την γνωστοποίηση της αποχώρησης της Αννίτας Πάνια, έπειτα από την λήξη της συνεργασίας τους, από το Open, ακούστηκαν φήμες που την ήθελαν να πηγαίνει σε άλλο κανάλι και να κάνει εκπομπή με τον λατρεμένο στο κοινό, Ηλία Ψινάκη.

Ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης, το πρωί της Τετάρτης 14/9 έδωσε άμεσα τέλος στα συγκεκριμένα σενάρια, όταν έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast@Star, όπου ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο όπως ήταν φυσικό.

«Η Αννίτα, ο Περρής και εγώ θέλουμε να φέρουμε μια καινούργια πρόταση στην τηλεόραση. Έχουμε βαρεθεί τα συνηθισμένα και ετοιμάζουμε κάτι αρκετά διαφορετικό με πολύ… κλάμα. Αυτό όμως το διαφορετικό δεν μπορεί να φιλοξενηθεί στην τηλεόραση. Συνεπώς όχι, δεν θα το δούμε στο MEGA» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός μάνατζερ και παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα βρεθείς πάλι με...» - "Σπάραξε" το Instagram με το "αντίο" του Ηλία Ψινάκη στην Ειρήνη Παππά

Δεν την είδαμε μόνο στο GNTM 5 - Διαγωνιζόμενη έψαχνε άντρα «χορηγό» στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια