Παγιδευμένοι spoiler: «Ο Κοσμάς δεν πήγε στα καράβια, πέθανε!» - Η Άννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της

Τραγικό!

Μπορεί στα προσεχή επεισόδιο των Παγιδευμένων να έχουμε επικεντρωθεί στον δολοφόνο της Μυρτούς, Άγγελο αλλά στα επόμενα ένας θάνατος αρκετά μυστήριος θα αρχίσει να αποκαλύπτεται.

Ο πατέρας της Άννας είναι γεγονός για τους τηλεθεατές, πως δε ζει, αλλά για την ίδια και την οικογένειά της αυτό δεν είναι δεδομένο. Θα πληροφορηθεί λοιπόν, πως δεν βρίσκεται στα καράβια, αλλά κατά έναν μυστήριο τρόπο δολοφονήθηκε.

Η Άννα μαθαίνει για τη δολοφονία του πατέρα της

Ο Δημήτρης Μαρκέτος θα είναι και σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της δίπλα της, χωρίς όμως να ξέρει, την εμπλοκή των δικών του σε όλο αυτό το σκηνικό. Μια νέα έρευνα για τον θάνατο του πατέρα της Άννας μόλις άνοιξε...(δείτε εδώ το ένοχο μυστικό, που βαραίνει τον Δημήτρη).

Ο Άγγελος χάνει το μυαλό του στη φυλακή

Μπορεί όλο αυτόν τον καιρό ο Άγγελος στους Παγιδευμένους να προσπαθούσε να δείξει ένα πιο προσιτό και καλό πρόσωπο, ωστόσο ο αληθινός του χαρακτήρας θα αρχίσει να φαίνεται από τώρα που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της Μυρτώς.

Ο εγκλεισμός του Άγγελου στο κελί του θα αρχίζει να «παίζει» με το μυαλό του, ενώ την ίδια στιγμή, ένα ένα τα μυστικά για τη νύχτα του φόνου της Μυρτώς θα αρχίσουν να βγαίνουν στη φόρα (δείτε εδώ τι θα αποκαλυφθεί για τον Σταύρο).

Συνεργός του Άγγελου, ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν που θα τον βοηθήσει στα σχέδιά του. Κι αυτό είναι η Κλειώ, η θεία του και αδελφή του Αλέκου. «Σε κάλεσα για να με βοηθήσεις. Θέλω να γίνεις δικηγόρος μου και να με βγάλεις από εδώ. Δεν έχω να σου δώσω δεκάρα τσακιστή αλλά μπορώ να σε βοηθήσω να πάρεις εκδίκηση από τον πατέρα μου», της λέει, κι εκείνη δέχεται.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι Spoiler: «Εύχομαι να θάψεις το παιδί σου» - Η Ειρήνη "ορμάει" στην Υβόννη

Παγιδευμένοι: Η άγνωστη σχέση της Ναταλί Κάκκαβα με την αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1