Μαύρο Ρόδο - spoiler: Θα βγουν όλα στη φόρα! Ο θυελλώδης έρωτας της Πολυξένης και του Θέμη που τον κατέστρεψε

Η ανατροπή που κανείς δεν περίμενε

Απόψε Τρίτη 11/10, θα δούμε το 4ο στην σειρά επεισόδιο της καθηλωτικής σειράς Μαύρο Ρόδο, και ήδη οι εξελίξεις μας έχουν κόψει την ανάσα! Ένοχα μυστικά, και σκοτεινές αποκαλύψεις θα έρθουν να συνταράξουν τους ήρωες, οι οποίοι τελικά με έναν τρόπο συνδέονται μεταξύ τους και η πλοκή μας συναρπάζει!

Ένας από τους πιο μυστηριώδης ρόλους, είναι αυτός της Πολυξένης, η οποία κρύβει πολλά μυστικά από τον Λευτέρη (τον οποίο παράλληλα προσπαθεί να πείσει να αποκληρώσει την Ελισάβετ), τα οποία αποκαλύπτονται ένα ένα. Είμαστε πλέον πεπεισμένοι πως το παρελθόν της συνδέεται άμεσα με τον Θέμη Καστρινό, και φοβάται που τα παιδιά τους έρχονται κοντά, ωστόσο η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη από αυτή που φανταζόμασταν!

Ο θυελλώδης έρωτας τους που οδήγησε στην καταστροφή τον Θέμη

Την ώρα που ο Λευτέρης έχει επικεντρωθεί στην κόρη του και προσπαθεί απεγνωσμένα να την κάνει να απαρνηθεί το μοναστήρι, εκείνη τηλεφωνεί στον Θέμη! Αυτός αμέσως την αναγνωρίζει, καθώς οι δυο τους, όσο εκείνη δούλευε για εκείνον, είχαν σχέση, η οποία μάλιστα είχε οδηγήσει τον επιχειρηματία στην καταστροφή! Η συνέχεια; Θα σας κόψει την ανάσα!

Τι θα δούμε σήμερα (11/10) στο Μαύρο Ρόδο

Αντιδρώντας στην επιμονή του πατέρα του να τον εμπλέξει στο νέο του μαγαζί, ο Πέτρος αποφασίζει να αναλάβει τη μελέτη για το μοναστήρι. Η ηγουμένη εξηγεί στην Αυξεντία γιατί πρέπει να καθυστερήσει η χειροτονία τής Ελισάβετ. Όμως, ποιο είναι το τρομερό μυστικό που φυλά η Αυξεντία για τη νύχτα που η Ελισάβετ έφτασε στο μοναστήρι και συνεχίζει να τη στοιχειώνει;

Ο Πέτρος ανεβαίνει στο μοναστήρι να επιθεωρήσει τις ζημιές μαζί με τον Σαράντο, ενώ ο Γιώργος αποφασίζει να μιλήσει στην ηγουμένη για τις αποφάσεις της μονής σε σχέση με τα κτήματα. Η Ελισάβετ εξηγεί στην Πολυξένη ότι έχει αφήσει το παρελθόν πίσω της και ο Λευτέρης υποδέχεται τα παιδιά στα χοιροστάσιο.

Ο Θέμης, που δεν πιστεύει τα όσα του είπε η γυναίκα του για το ξενοδοχείο, ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί με τις κάμερες, ενώ ο Βίκος «χοντραίνει» το παιχνίδι. Παράλληλα θα αποκαλυφθεί το μυστικό που συνδέει τον Θέμη με την Πολυξένη, ενώ η Ελισάβετ για πρώτη φορά μένει μόνη της σπίτι μαζί με τον Πέτρο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο: «Η μοναχή λιγουρευέται το τεκνό» - Τα σχόλια του twitter για τη σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ

Μαύρο ρόδο: Δεν είναι ένας αλλά δύο - Οι άντρες που θα διεκδικήσουν τη μοναχή Ελισάβετ