Γη της Ελιάς: Ο Πάνος Μουζουράκης ερμηνεύει το νέο τραγούδι της σειράς του MEGA - «Η Γιορτή»

Ακούστε το πρώτη φορά εδώ

Ένας ένας οι πρωταγωνιστές της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, μιλούν στις εκπομπές για το τι θα συμβεί στον δεύτερο κύκλο, ο οποίος κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 19/9. Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να περιμένει κανείς πέρα από εκείνη την ημέρα.

Ξεχνάμε, όμως, κάτι πού σημαντικό. Κάθε φορά τα επεισόδια ξεκινούν με μία πολύ συγκεκριμένη μουσική και φέτος το τραγούδι που θα χαρακτηρίζει το σίριαλ το ερμηνεύει ο Πάνος Μουζουράκης και η Νίνα Μαζάνη. Τους στίχους του έχει γράψει η Ελένη Ζιώγα, ενώ για την μουσική οφείλεται ο Χρίστος Στυλιανός. Έχει τίτλο "Η Γιορτή" και τα λόγια του ταξιδεύουν το κοινό.

Οι στίχοι του νέου τραγουδιού της Γης της Ελιάς

«Πλημμυρισμένοι φιλιά, Κρατάμε χέρια σφιχτά, Και στο άπειρο δενόμαστε, Στου κύκλου αυτού τη ροή, Χωράνε φίλοι κι εχθροί, Ενότητα γινόμαστε, Δώσ’ μου να πιώ, Μπες στο χορό, Πιάσε το βήμα, σ’ ακολουθώ, Η αγάπη απόψε κάνει γιορτή, Κι ο ντόρος θ’ ακουστεί, Η αγάπη απόψε κάνει ζημιά, Και σμίξαν τα βουνά…

Κι αν έχω ρίζα εδώ, Κι αν χαμηλά πατώ, Κλαδιά στον ουρανό, Η καρδιά μου σηκώνει, Τα πόδια μου στη γη, Μα στο Θεό η ψυχή, Το εδώ και το εκεί, Η αγκαλιά μας τα ενώνει, Εγώ από γέννα τυφλός, Εγώ με δίψα για φως, Μετάληψη μοιράστηκα, Δεν έχει τέλος κι αρχή, Κι ο θάνατός μου ζωή, Τον έρωτα ασπάστηκα, Κι αν έχω ρίζα εδώ, Κι αν χαμηλά πατώ, Κλαδιά στον ουρανό, Η καρδιά μου σηκώνει, Τα πόδια μου στη γη, Μα στο Θεό η ψυχή, Το εδώ και το εκεί, Η αγκαλιά μας τα ενώνει, Κάνει η αγάπη… κάνει η αγάπη γιορτή…»

Απόλυτο spoiler για την σειρά από τον Μάξιμο Μουμούρη

Όσο πλησιάζει η πρεμιέρα, όλο και περισσότεροι ηθοποιοί, οι οποίοι με τους ρόλους και τις ερμηνείες τους μας καθήλωσαν στην πρώτη σεζόν της Γης της Ελιάς, αποκαλύπτουν καταστάσεις και σκηνικά που θα δούμε στην δεύτερη, και ανυπομονούμε για τις καταιγιστικές αυτές εξελίξεις.

Μετά την Ελπίδα λοιπόν, η οποία εισβάλει στη σειρά, και ο κακός της υπόθεσης Κωνσταντίνος, ή αλλιώς Μάξιμος Μουμούρης, το πρωί της Παρασκευής 16/9 βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που θα βιώσει στη δεύτερη σεζόν, για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει και εμείς εδώ στο tv-24.gr

«Η σχέση μου στη σειρά περνάει κρίση και την παλεύω και νομίζω θα βγούμε ζωντανοί και θα το ξεπεράσουμε μέχρι να έρθει μία άλλη κρίση. Πόσο κρυφό μπορεί να κρατήσει από την Ισμήνη ένα κομμάτι της ζωής του; Εκεί θα υπάρχει μία ρήξη την οποία περιμένω πως και πώς να διαβάσω στο σενάριο. Γράφεται συνεχώς το σενάριο, η συγγραφική ομάδα είναι στο κόκκινο».

Μπαίνουν νέα παιδιά που ανοίγουν τις ιστορίες. Όσον αφορά στο κομμάτι του Κωνσταντίνου, δεν περνάει εύκολα με την είσοδο του Δημοσθένη, δεν μπορεί να πει ούτε τέρμα ούτε τίποτα. Όταν βλέπεις τη δουλειά σου, έχεις κάποια κριτήρια. Είδα τώρα σκηνή από το απόσπασμα και βρήκα λάθη σε μένα. Έχω αναγνωρίσει πράγματα στον εαυτό μου. Δεν σκέφτηκα εάν θα έχει επιτυχία η σειρά, η επιτυχία είναι μέρος της δουλειάς και τροφοδοτεί και την επόμενη δουλειά. Στο πλαίσιο του know-how είχαμε καλή συνεργασία, και το MEGA το στήριξε πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Που είναι η γυναίκα μου ρε;!» - Στιγμές τρόμου για τον Φίλιππο στην Γη της Ελιάς

Φτάνει κοντά στην τρέλα η Αντιγόνη - Τα δραματικά σενάρια για τη ζωή της Μαρίνας