Ανατροπή με την πρεμιέρα του Survivor All Star - Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί

Οι έκτακτες κινήσεις της παραγωγής

Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι τη μέρα που οι παίκτες του Survivor All Star θα αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο, επομένως η εταιρεία παραγωγής έχει πολλή δουλειά να κάνει. Πέρα από τις συζητήσεις που γίνονται λοιπόν για το καστ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει πάρει ορισμένες αποφάσεις και για την πρεμιέρα του show.

Τι θα γίνει με το Survivor All Star

Μπορεί αρχικά να είχε ακουστεί πως το ριάλιτι επιβίωσης θα ακολουθήσει τη νόρμα των προηγούμενων χρόνων και πως θα έκανε πρεμιέρα κάπου στα τέλη Δεκέμβρη, η εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας (17/10) πως τελικά, ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να επισπεύσει την πρεμιέρα του show.

Αυτό γίνεται για δύο λόγους. Από τη μία λόγω του Love Island το οποίο τελειώνει νωρίτερα από το προγραμματισμένο (δείτε εδώ για ποιο λόγο), και από την άλλη, για να μπορέσει να έχει τελικά έναν ρόλο ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όπως είχε γίνει γνωστό οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει, δεν επιτρέπουν στον αγαπημένο «Ντάνο» να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να ξεκινήσει νωρίτερα το παιχνίδι για να μπορέσει να τον έχει για τουλάχιστον ένα μήνα. Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσει μία αρχική ώθηση στο Survivor All Star για τις πρώτες εβδομάδες.

Έτσι, το νέο σενάριο θέλει τους παίκτες να αναχωρούν πολύ νωρίτερα για Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης να κάνει πρεμιέρα αρχές Δεκεμβρίου.

Αντιδράσεις με τις αμοιβές του Ατζούν Ιλιτζαλί στο Survivor All Star

Την ώρα που ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει να διαχειριστεί την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του η Σοφία Μαργαρίτη, προσπαθεί να «στήσει» και τον νέο κύκλο του Survivor, που μάλιστα θα έχει τη μορφή All Star.

Μετά το «ναυάγιο» που ήρθε στη συνεργασία του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να εντάξει στο παιχνίδι τα πιο δυνατά ονόματα που θα του εξασφαλίσουν την επιτυχία.

Αυτή τη φορά όμως, ο Τούρκος παραγωγός έχει αποφασίσει να μην κάνει υπερβολές με τους μισθούς και να δώσει το ίδιο ποσό σε όλους, δηλαδή 5.000 ευρώ.

Την ώρα λοιπόν που τα χρήματα φαίνεται πολλά για κάποιους, άλλοι θεωρούν πως θα έπρεπε να υπάρχουν διαβαθμίσες.

Χαρακτηριστικά, το πρωί της Τρίτης (11/10) ο Μάριος Πρίαμος και ο Πάνος Καλίδης, μίλησαν στην εκπομπή Πρωινό Μας, με τον πρώτο να υποστηρίζει πως τα χρήματα αυτά αποτελούν ένα πολύ καλό κίνητρο για να μπει κάποιον στο παιχνίδι και στον δεύτερο να τονίζει πως δεν γίνεται να παίρνουν όλοι οι παίκτες τα ίδια λεφτά.

«Η πρόταση έγινε και είμαστε σε συζητήσεις να δούμε τι θα αποφασίσουμε εγώ και η παραγωγή. Το Survivor είναι το παιχνίδι που ανέδειξε όλους εμάς που συμμετείχαμε. Ο καθένας κάνει τη δική του πορεία και έχει τις δικές του ανάγκες. Σίγουρα αν τα 5000 ευρώ ισχύουν για την εβδομάδα θα ήταν ένα πολύ καλό κίνητρο», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.

«Δεν μπορεί να είναι όλοι πρωταγωνιστές και να παίρνουμε τα ίδια λεφτά. Υπάρχει διαβάθμιση σε ανθρώπους στο Survivor όχι σε χρηματικά ποσά (…) Αν κάποια ψώνια θεωρούν ότι είναι οι πρωταγωνιστές να το κοιτάξουν. Υπάρχουν άτομα τα οποία πραγματικά προσφέρουν ριάλιτι», είπε ο Πάνος Καλίδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τον διεκδικούν από το Survivor All Star και από το Γειά Σου - Το πρόσωπο που έχει διχάσει το ΣΚΑΪ

Survivor All Star: Η επόμενη λύση μετά τον Ντάνο - Ο παίκτης του πρώτου κύκλου που θέλει διακαώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί