«Σοκαρίστηκα»: Συγκίνηση στον αέρα του J2US - Παίκτρια έχασε τη μητέρα της λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα

Η στήριξη του Νίκου Κοκλώνη

Από την πρεμιέρα του Just the 2 of us δεν έλειπε τίποτα, καθώς το βράδυ του Σαββάτου 8/10 είδαμε χορό, τραγούδι, γέλια, έξυπνες ατάκες αλλά και συγκίνηση από ανθρώπινες ιστορίες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα, η οποία αφού ολοκλήρωσε το διαγωνιστικό κομμάτι αφιέρωσε το τραγούδι στη μητέρα της, την οποία όπως αποκάλυψε έχασε πριν από λίγες ημέρες. Τόσο το κοινό, όσο και ο Κοκλώνης συγκινημένοι όλοι μαζί τη χειροκρότησαν για τη μεγαλοψυχία της.

Η συγκίνηση στο πλατό του J2US

«Ο Πάνος μου έχει δώσει δύναμη. Θα ήθελα το πρώτο live να το αφιερώσω στη μαμά μου, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες» είπε η Φωτεινή Δάρρα, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης συμπλήρωσε: «Η Φωτεινή μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέραμε αν θα είναι στο J2US. Όταν μπήκε μέσα και άρχισε να τραγουδάει με τον Πάνο είπα θα είναι φαβορί. Όταν είδα το πρώτο τους βίντεο σοκαρίστηκα».

Η εντυπωσιακή έναρξη του show

Η μεγάλη πρεμιέρα έγινε το Σάββατο 8/10, και ο Νίκος Κοκλώνης, που δεν τον υπολογίζει τίποτα (ούτε κανένα ατύχημα που παραλίγο να έχει) έκανε την εντυπωσιακή είσοδο που του αρμόζει, στην φαντασμαγορική πρεμιέρα του J2US το βράδυ του Σαββάτου 8/10! Τα Σαββατόβραδά μας αποκτούν πάλι μουσική και πολύ τραγούδι, ενώ οι αλλαγές είναι τεράστιες και πολύ εντυπωσιακές όπως είχαν ανακοινώσει λίγες μέρες πριν!

Ο παρουσιαστής, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι λιγότερο, από το να κατέβει από τον "ουρανό" του στούντιο, και να ξεκινήσει να δίνει το ρυθμό του πάρτι, καλωσορίζοντας τους κριτές σε μία αξέχαστη βραδιά!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Θεός!» - Το Twitter υποκλίθηκε στον Βασίλη Καρρά και στην ερμηνεία του

J2US: «Είναι η πρώτη φορά που...» - Τα "έσπασε" με την ερμηνεία του ο Άγγελος Μπράτης