Σασμός: «Θα έρθουν πάλι κοντά!» - Η Ευγενία Σαμαρά δίνει το απόλυτο spoiler που...δεν θέλει να ακούσει το τηλεοπτικό κοινό

Όσα θα δούμε στην συνέχεια της σειράς

Την ώρα που οι εξελίξεις με τον Σασμό είναι καταιγιστικές (δείτε εδώ όσα θα δούμε απόψε 5/10), είναι αλήθεια πως ως τηλεθεατές έχουμε παρατηρήσει στα τελευταία επεισόδια πως η Στέλλα έχει ξαναέρθει κοντά με τον Αστέρη, λόγω των καταστάσεων με την μητέρα και τον αδερφό του, και αυτό είναι κάτι που δεν επιθυμεί ιδιαίτερα το κοινό, καθώς τον θέλει πίσω με την Αργυρώ (δείτε εδώ το τρικ των σεναριογράφων για τους δύο ήρωες)!

Η Ευγενία Σαμαρά, το πρωί της Τετάρτης 5/10, μίλησε στο Happy Day, και αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθεί η σχέση της ηρωίδας της Στέλλας με τον Αστέρη, αλλά και το ποιοι την επιθυμούν και ποιοι όχι νύφη στην οικογένεια των Σταματάκηδων.

Η Ευγενία Σαμαρά ανοίγει τα χαρτιά της για τον Σασμό

«Με αποκαλούν Στέλλα στο δρόμο. Έχουμε πάρει πολύ αγάπη από τον κόσμο. Είμαι πολύ ευγνώμων». Η Στέλλα Καμαριωτάκη του «Σασμού» ανοίγει τα χαρτιά της και αναφέρει το πόσο «χαρούμενη αισθάνεται που ξεκίνησε η σειρά», ότι της «άρεσε η πρεμιέρα και το πώς συνεχίζουν οι εξελίξεις», ενώ «ευχαριστεί το κοινό για την ανταπόκριση».

Η Στέλλα ξεσπά μετά τη δολοφονία του Άγγελου κάτι το οποίο «ήταν φυσικό από την πλευρά της» διότι «η Στέλλα δέθηκε με τον Άγγελο…Έλαβα μηνύματα που έγραφαν “καλά τώρα τον θυμήθηκες;”. Μα… είχαν ζήσει πράγματα μαζί. Κι επειδή ο Άγγελος ήταν ο πρώτος άνθρωπος, μετά από τον επίπονο χωρισμό της από τον Αστέρη, είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Στέλλας».

Η σχέση της με τον Αστέρη μοιάζει να αναθερμαίνεται. Τι θα γίνει; «Η Στέλλα θα έλθει κοντά με τον Αστέρη. Η οικογένεια του Αστέρη “θρέφει” τη Στέλλα, εάν σκεφτούμε τις εξελίξεις. Αναγκαστικά θα έλθει κοντά και με τον Αστέρη. Αυτό δεν αρέσει στο τηλεοπτικό κοινό. Είναι δύο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί. Μπορεί να έλθουν κοντά και φιλικά. Για να δούμε…».

Στο εάν παρακολουθεί τον εαυτό της στην τηλεόραση απαντά: «Δεν τρελαίνομαι να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Είναι λίγο αμήχανο, γιατί υπάρχει η κριτική ματιά». Ωστόσο… «σε κάποια δύσκολα γυρίσματα θα ανατρέξω να με δω για να διορθώσω τα λάθη μου».

Τέλος η Ευγενία Σαμαρά αναφέρθηκε στο ταξίδι που έκανε με τον σύντροφό της στην Αφρική («ήταν εμπειρία ζωής. Κολυμπήσαμε με δελφίνια στον ινδικό ωκεανό. ‘Άδειασα από τα βάρη που είχα μέσα μου») αλλά και στην αίσθηση που αποκόμισε κάνοντας ελεύθερη πτώση (ένιωσα να ανεβαίνει η αδρεναλίνη μου στα ύψη όταν έκανα ελεύθερη πτώση. ‘Ήταν τέλεια εμπειρία).

Αυτός είναι ο σύντροφος της

Η Ευγενία Σαμαρά πραγματοποίησε τη μεγάλη της επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Και μπορεί στη σειρά να της έχει κλέψει την καρδιά ο Γεράσιμος, ωστόσο στην πραγματική της ζωή βρίσκεται σε σχέση με έναν κούκλο ηθοποιό, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά «Τρία Μίλια» του Star.

Η αγαπημένη ηθοποιός μάλιστα αρκετές φορές έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα με τον καλό της, ενώ και σε δηλώσεις της μιλάει για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

«Είμαστε μαζί εφτά χρόνια και ούτε που το έχω καταλάβει. Δεν πιστεύουμε στον γάμο ως θεσμό, τουλάχιστον όπως υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Δεν είναι κάτι που αποζητάμε, ούτε κάτι που νιώθουμε ότι πρέπει να δηλώσουμε.

Δεν έχουμε καμία τέτοια ανάγκη, κανένας από τους δυο μας. Για εμένα, ούτως ή άλλως η οικογένεια δεν σημαίνει γάμος. Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου παρόλο που μεγάλωσα με παντρεμένους γονείς. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εμένα ούτε και το ονειρευόμουν», είχε πει σε συνέντευξή της στο Gala.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη, τον οποίο ανά καιρούς έχουμε δει σε διάφορες ελληνικές σειρές, ενώ φέτος ενσαρκώνει τον «Στέφανο» στα Τρία Μίλια (δείτε εδώ τι θα συμβεί στον χαρακτήρα του).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Το σπαρακτικό τελευταίο αντίο στον Άγγελο - Η Μαρίνα ξεσπάει για τον ερχομό του Παύλου στη ζωή τους

Σασμός: «Είναι εγκλωβισμένος...» - Τα πάνω κάτω με την είσοδο του Γιώργου Γεροντιδάκη στη σειρά