Μακρυπούλια, Ματίκα και Κοτσοβούλου - Αυτές οι ηθοποιοί θα κληθούν ως μάρτυρες στην δίκη Φιλιππίδη

Έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τη υπόθεση Φιλιππίδη (δείτε εδώ το απίστευτο σκηνικό που διαδραματίστηκε στο δικαστήριο) και μετά τον Σπύρο Μπιμπίλα, σειρά φαίνεται πως έχουν και άλλα άτομα για να κληθούν ως μάρτυρες, όπως ανέφερε ο συνήγορος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο ίδιος το απόγευμα της Πέμπτης 15/9 στον αέρα του T Live στον Alpha μάλιστα, γνωστοποίησε πως το προσεχές διάστημα θα κληθούν να καταθέσουν οι ηθοποιοί Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κοτσοβούλου.

Η αποκάλυψη του δικηγόρου του Φιλιππίδη

«Η πρόταση της κυρίας Εισσαγελέως είναι – και έγινε ομόφωνα δεκτή- να έρθει η κυρία Μακρυπούλια και άλλοι ηθοποιοί, οι οποίοι συμμετείχαν στις πρόβες τον Σεπτέμβριο 2008 σε συγκεκριμένο θέατρο, όπου στο διάλειμμα των προβών καταγγέλει μια κυρία ότι την βίασε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Είχαμε δηλαδή τον Τάσο Χαλκιά, την Ζέτα Μακρυπούλια και άλλους γνωστούς ηθοποιούς που έκαναν πρόβα με σκηνοθέτη τον Πέτρο Φιλιππίδη, έγινε διάλειμμα της πρόβας και μέσα σε αυτό το διάλλειμα κατηγορείται ο κ. Φιλιππίδης ότι παρουσία αυτών των ανθρώπων, συνεργείου και ανθρώπων που εργάζονταν εκεί πέρα και βοηθούσαν το έργο βίασε την πρώτη καταγγέλλουσα».

«Αυτή είναι μια απόφαση λυτρωτική για εμάς γιατί θα δείτε ότι όλες αυτές οι περιγραφές έρχονται σε πλήρη αντιπαράθεση με την κοινή λογική» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του Λαμπάτου για τον Φιλιππίδη

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δράση του Πέτρου Φιλιππίδη όλα αυτά τα χρόνια, και οι συνάδελφοί του περιγράφουν πως γλύτωναν από την άσχημη συμπεριφορά του σύμφωνα με τα λεγόμενά τους. Την ίδια ώρα που ο Σπύρος Μπιμπίλας προκάλεσε αντιδράσεις με τα όσα αποκάλυψε στην κατάθεσή του έρχονται στο φως περιστατικά όπου φίλοι του προσπαθούσαν να τον γλυτώσουν από τον κατηγορούμενο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 14/9 στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος, ο οποίος αποκάλυψε ορισμένα περιστατικά που είχαν συμβεί στο παρελθόν, ενώ τόνισε πως με τον Σπύρο Μπιμπίλα γνωρίζουν πολύ καλά για τη γέννηση αυτού του “τέρατος”.

«Έχουν συμβεί πολλά περιστατικά με τον Πέτρο, κινδυνεύαμε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Για το περιστατικό με τον Σπύρο Μπιμπίλα θυμάμαι ότι ακούστηκαν φωνές στο θέατρο και είδα έντρομο τον Μπιμπίλα να έρχεται προς το μέρος μας, ήμουν με τον Γιάννη Καπετάνιο στο καμαρίνι.

Kαι από πίσω ο Πέτρος με φωνές και αγριεμένος να τον κυνηγάει. Και βεβαίως μπήκα μπροστά κι εγώ και ο Γιάννης να προστατεύσουμε τον Σπύρο για να μην τον αρπάξει. Θυμάμαι τον τρόμο του Σπύρου να ξεφύγει από τα χέρια του Πέτρου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Είχαν συμβεί πολλά περιστατικά. Μια φορά είχε σπάσει μια πόρτα στο στούντιο, εμένα μου είχε πετάξει τασάκια, μια λάμπα που κόντεψε να με σκοτώσει. Μια άλλη φορά, την εποχή του Χάι Ροκ, είδε μια φωτογραφία που έλεγε ότι ο Μπιμπίλας είναι πρωταγωνιστής και πάλι τον βούτηξε από το πέτο και άρχισε να του φωνάζει “εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής εδώ;”.

Του είπε ο Σπύρος ότι “απλά τον γράψανε, εγώ δεν ευθύνομαι γι’ αυτό” και πάλι εκεί μπήκαμε ανάμεσα. Εγώ με τον Σπύρο και τον Πέτρο είμαστε πολλά χρόνια μαζί, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ μαζί και με τον Σπύρο γνωρίζουμε πολύ καλά τη γέννηση αυτού του “τέρατος”».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δε θέλω να παρεξηγείτε το...» - Ο γιος του Φιλιππίδη «σπάει» τη σιωπή του μετά από ένα χρόνο

«Θα σε σκοτώσω...» - ''Καταπέλτης'' ο Μπιμπίλας στην κατάθεση του για τον Πέτρο Φιλιππίδη