«Δύσκολο να βρεθεί κάποιος δίπλα του!» - "Κόλαφος" η Σάσα Σταμάτη για τον Λιάγκα

Πάντα μιλά με τα καλύτερα για εκείνον

Αποκαλυπτική όπως πάντα ήταν η Σάσα Σταμάτη στις τηλεοπτικές κάμερες που την πέτυχαν σε βραδινή της έξοδο το βράδυ της Τετάρτης 15/9 σε σε εγκαίνια του εστιατορίου του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στη Γλυφάδα, και αφού μας αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η γλυκιά Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησε για έναν παλιό της συνεργάτη.

Συγκεκριμένα η γνωστή δημοσιογράφοw αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και στον λόγο που φέτος δεν θα την δούμε στην τηλεόραση.

Οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη για τον Λιάγκα

«Περασμένα ξεχασμένα με την Κωνσταντίνα, κέρδισα την αγωγή. Θα ήθελα να δω τον Γιώργο Λιάγκα με την Πάολα στο J2US. Είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος δίπλα στον Γιώργο που να μπορέσει να τον ξεπεράσει, είναι σαρωτικός. Τα έχω καλά με όλους όσοι κάνουν πρωινό, κάνω δημόσιες σχέσεις. Δεν είχα καμία τηλεοπτική πρόταση, εγώ πήρα πολλά τηλέφωνα, αλλά δεν ευδοκίμησαν», είπε η Σάσα Σταμάτη.

Η αιτία πίσω από την απουσία της από το "γυαλί"

Eίναι ένα από τα πρόσωπα που μίλησαν στην εκπομπή της Super Κατερίνας την Τρίτη 13/9 και οι δηλώσεις της προκάλεσαν τα σχόλια των δημοσιογράφων του πλατό, τα οποία δεν προκάλεσαν μεγάλη ένταση, σε αντίθεση με τα όσα ακούστηκαν για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, για την απώλεια του πατέρα της, η οποία την έχει στιγματίσει, αλλά και για την απουσία της από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

«Μούδιασαν τα χέρια μου και η γλώσσα μου. Βάλαμε ένα χολτερ προληπτικά και όλα καλά» είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Φέτος δεν είχα καμία τηλεοπτική πρόταση. Λίγο που είδα τις πρεμιέρες μελαγχόλησα αλλά το ξεπέρασα. Σίγουρα έχω κάνει πολλά λάθη, είμαστε εδώ για να βελτιωνόμαστε. Η τηλεόραση έχει γίνει λίγο politically correct, δεν θα μπορούσα να πω αυτά που θέλω να πω».

«Δεν μπορώ να διαχειριστώ με τίποτα. Καμία απώλεια δεν ξεπερνιέται», κατέληξε σχετικά με τον θάνατο του πατέρα της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αν αποφασίσω να τελειώσει η καριέρα μου...» - Η αποκάλυψη του Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού

«Όταν ξεκίνησα και εγώ με τη Φαίη...» - Με αυτό τον τρόπο θέλει ο Γιώργος Λιάγκας να κλείσει την καριέρα του