''Αναμπουμπούλα'' με την Ελένη Ράντου - Ακυρώθηκε τηλεοπτική της εμφάνιση

Τι συνέβη;

Τα πάνω κάτω βλέπουμε να έχουν έρθει σε δύο διαφορετικά κανάλια αναφορικά με το όνομα της Ελένης Ράντου, η οποία είναι σίγουρα ένα αγαπητό και περιζήτητο αναγνωρίσιμο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τα δελτία τύπου, που κυκλοφόρησαν η ηθοποιός επρόκειτο να είναι καλεσμένη την Κυριακή 30/10 στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, ωστόσο αυτό άλλαξε και τελικά θα είναι καλεσμένος ο Τέρενς Κούικ.

Το μπέρδεμα που συνέβη με το όνομα της Ελένης Ράντου

Η τροποποίηση αυτή συνέβη, καθώς η Ράντου είχε κλείσει πολύ κοντινή συνέντευξη, συγκεκριμένα το Σάββατο 29/10 θα τη δούμε στην ΕΡΤ, στο Art week (δείτε εδώ το κανάλι, που διεκδικεί την ηθοποιό).

Η εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για την ταύτιση που βίωσε με κωμικούς ρόλους

Μία άκρως αποκαλυπτική και εφ 'όλης της ύλης συνέντευξη, παραχώρησε η Ελένη Ράντου το μεσημέρι της Τετάρτης 12/10, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς επαναπροσδιόρισε τις ανάγκες αλλά και τον εαυτό της στην καραντίνα, αλλά και για την «ταμπέλα» που της είχαν βάλει εξαιτίας των κωμικών ρόλων που είχε στο παρελθόν, γεγονός για το οποίο είχε μιλήσει πρόσφατα επίσης.

«Όλοι ψάχναμε τα μέσα μας, τα έξω μας. Ήταν μία ευκαιρία για καινούρια πατήματα. Χρειάζεται ένα βήμα πίσω για να μπορέσεις να πας μπροστά και χρειάστηκε η καραντίνα να με ζορίσει για να το κάνω. Έπεσε μία σκέψη για κάποια σειρά αλλά όταν είδα ότι η σειρά μετατοπιζόταν και ερχόταν κοντά στις πρόβες του θεάτρου έκανα πίσω γιατί ύστερα από 2 χρόνια κλεισούρας ήθελα πολύ τη ζωντανή επαφή και όχι να είμαι στο πλατό.

Με τα χρόνια δοκίμασα πολλά πράγματα. Η εικόνα μιας σειράς που έχει κάνει μία μεγάλη επιτυχία βάζει μία ταμπέλα. Έκανα μεγάλο αγώνα για να ξεφύγω από τη μονοδιάστατη εικόνα του κωμικού» τόνισε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα σε κρατήσω για πάντα...» - Τσακίζει κόκκαλα η Ελένη Ράντου με το "αντίο" της στην Μάρθα Καραγιάννη

Η Ράντου δεν ήταν η πρώτη επιλογή - Η ηθοποιός που θα έκανε τη Βλαχάκη στο Κωνσταντίνου και Ελένης