The voice: Είναι κούκλα και τραγουδίστρια - Θα παρουσιάζει τα backtastage αντί για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

Δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες

Τα πρώτα επεισόδια του The voie έχουν αρχίσει και προβάλλονται και μάλιστα οι κριτές ψάχνουν με μεγάλη αφοσίωση τη νέα φωνή της Ελλάδας (δείτε εδώ τα highlights της Κυριακής 23/10).

Έτσι λοιπόν μόλις ολοκληρωθούν τα blind audiotions, θα περάσουμε σιγά σιγά στα Live και τότε θα είναι, που θα πρέπει να υπάρχει ένα πρόσωπο στα backstage για να μιλάει με τους παίκτες.

Μυστήριο για την ώρα είναι το πρόσωπο αυτό, καθώς για η Βάλια Χατζηθεοδώρου, που παρουσίαζε πέρυσι δε θα είναι και όπως αποκάλυψε την Τετάρτη 26/10 το Breakfast at star το επικρατέστερο άτομο είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η κοπέλα που θα αντικαταστήσει τη Βάλια Χατζηθεοδώρου στα backstage του The voice

Το μυστήριο για τo πρόσωπο που θα παρουσιάσει τα backastage του show

Ένα από τα μουσικά shows, που σχεδόν κάθε χρόνο βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση είναι το The voice με τον ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια να το θεωρεί ως το δυνατό χαρτί του.

Μάλιστα εάν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα, ο σταθμός καλά κάνει και ποντάρει σε αυτό, αφού η προτίμηση του κοινού είναι συγκεκριμένη. Τόσο η κριτική επιτροπή όσο και η παρουσίαση αποτελείται από ενδιαφέροντα πρόσωπα με τον-την παρουσιαστή των backstages να παραμένει για την ώρα κάτι το άγνωστο.

Ούτε μέσα από τις δηλώσεις του Γιώργου Λιανού στο Βreakfast at star καταφέραμε να μάθουμε το όνομα του προσώπου, ωστόσο η περσινή γυναίκα των backstages (Βάλια Χατζηθεοδώρου) δεν έχει κάνει κάποιο σχετικό τηλεφώνημα ακόμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The Voice: «Άκουσε με, πραγματικά...» - Η δημόσια συγγνώμη του Σάκη Ρουβά σε διαγωνιζόμενη

The Voice: Η Ελληνοαμερικανίδα που ξετρέλανε τους coaches - "Σφάζονταν" για το ποιος θα την έχει στην ομάδα του