Ραγδαίες εξελίξεις με το The Voice - Η έκτακτη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το μέλλον του

Ανέφεραν χαρακτηριστικά πως...

Πολλά ήταν τα τηλεοπτικά προγράμματα που αναγκάστηκαν να αναβάλλουν την πρεμιέρα τους για αυτή τη σεζόν, όπως και το The Voice, το οποίο έπειτα από σχετική ενημέρωση του σταθμού, έκανε γνωστό λίγες μέρες πριν πως αναβάλλει την πρεμιέρα του (δείτε εδώ τον λόγο).

Και ενώ όλοι είχαμε απορία για το πότε θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 30/9 το κανάλι του Φαλήρου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με τα ευχάριστα! Πιο συγκεκριμένα το The Voice of Greece επιστρέφει και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21.00 το βράδυ, ξεκινούν οι πρώτες Blind Auditions.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το The Voice

Το The Voice of Greece επιστρέφει για 7η σεζόν και η αναζήτηση του ταλέντου που θα αναδειχθεί η επόμενη Φωνή της Ελλάδας έχει ήδη ξεκινήσει! Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21.00 θα παρακολουθήσουμε τις πρώτες Blind Auditions στο νέο, εντυπωσιακό πλατό του απόλυτου μουσικού διαγωνισμού.

Οι 4 κορυφαίες προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής παίρνουν τη θέση τους στην καρέκλα του coach! Έχοντας εξασκήσει τα αντανακλαστικά τους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι πανέτοιμοι να μονομαχήσουν για να διεκδικήσουν τις φωνές που αξίζει να είναι στην ομάδα τους!

Ο Γιώργος Λιανός μας βοηθάει να καταλάβουμε τον χαρακτήρα πίσω από τη φωνή ενώ με το απολαυστικό του χιούμορ βρίσκεται στο πλευρό των συμμετεχόντων πριν ανέβουν στη σκηνή. Ξεχωριστό παλμό στο show δίνει η live παρουσία κοινού στο πλατό ύστερα από δύο χρόνια! Πόσο θα επηρεάσουν τους coaches ή τους διαγωνιζόμενους στις αποφάσεις τους;

Το The Voice of Greece επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με το πρώτο επεισόδιο των Blind Auditions, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21.00

Η μεγάλη αλλαγή στον διαγωνισμό

Πυρετωδώς έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για το The Voice, το οποίο θα προβάλλεται για 7η συνεχόμενη χρονιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με κριτική επιτροπή να περιμένει ίδια, ωστόσο η διεύθυνση του καναλιού έχει προχωρήσει σε μία μεγάλη απόφαση.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της Real Life, ο ΣΚΑΙ αποφάσισε αυτή τη χρονιά να μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Κυριακή, και όχι κάθε Σάββατο και Κυριακή όπως συνέβαινε πέρυσι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δε θα έχει μόνο σειρές - Τα talent shows όλων των καναλιών για τη νέα σεζόν

«Είναι ένα μακρινό σενάριο...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού