Γη τη ελιάς βόμβα : Η Μυρτάλη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Θα σωθεί;

Eίναι γνωστό, πως η κακή συμπεριφορά της Μυρτάλης στη Γη της ελιάς στους φίλους της, στους εργαζόμενους αλλά και γενικότερα σε όποιον έχει στο πλάι της θα έχουν ως αποτέλεσμα να την οδηγήσουν στην αυτοκαταστροφή της.

Έχει γίνει σκιά του εαυτού της και το αποκορύφωμα θα έρθει όταν θα χωρίσει με τον Χρήστο και ο Αλέξης θα την πιέσει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Η Μυρτάλη χάνει τον έλεγχο του εαυτού της

Εκείνη δε θα μπορεί να ορθοποδήσει σε κανέναν τομέα της ζωής της και δυστυχώς θα επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της. Την τελευταία στιγμή θα σωθεί και σιγά σιγά θα προσπαθήσει να βρει τα πατήματά της...

Όσα θα δούμε στη σειρά την Τετάρτη 9/11

Στο μεταξύ, ο Σωκράτης δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση. Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης κάνει την ομιλία του στο καφενείο του Πότη, δίνει ψεύτικες υποσχέσεις στους συμπολίτες του, ενώ επιτίθεται στο πρόγραμμα των αντιπάλων του. Λίγο αργότερα ο Ισίδωρος το μαθαίνει αυτό και δυσαρεστείται: «Να πω την αλήθεια, δεν περίμενα ν’ αρχίσει βρόμικο πόλεμο. Κάπως θα πρέπει να απαντήσω σ’ αυτά τα ψεύδη», λέει. Στο μεταξύ ο Στάθης, ο Δημοσθένης, η Ασπασία, ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν για τη Μαδρίτη, ενώ η Χάιδω πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και της μιλά έξω από τα δόντια.

Και η Αρετή όμως δεν μασάει τα λόγια της και οι δύο γυναίκες μαλώνουν για μια ακόμα φορά άσχημα, με φωνές αλλά και με κατάρες. Η Μυρτάλη μαθαίνει ότι ο Χρήστος συναντήθηκε με την Ισμήνη και εντελώς αψυχολόγητα ζητά τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τον Χρήστο. «Πας καλά; Ρωτάς εμένα γιατί σε χώρισε ο Χρήστος; Γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο, μιας και τον εαυτό σου έχεις ξεχάσει να τον ρωτάς για το αν ευθύνεται για κάτι», της επισημαίνει.

Ο Στάθης, η Βασιλική, ο Δημοσθένης, η Ασπασία και ο Φίλιππος φτάνουν στην Ισπανία και η υποδοχή που επιφυλάσσει ο Στέφανος στον Φίλιππου είναι απροσδόκητη και συγκινητική. Το μόνοιασμα του Στέφανου και του Φίλιππου δίνει μεγάλη χαρά στη Βασιλική και η παρέα περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στη Μαδρίτη. Η Ασπασία δεν χάνει ευκαιρία να δώσει αναφορά στην Αρετή, η οποία νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει παράπονα στον Στέφανο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς: Μοναδικοί και άκρως ερωτικοί στίχοι - Το νέο τραγούδι για την αγάπη του Κουράκου και της Ευτυχίας

«Στη βασίλισσα της ζωής μου...» - Οι συγκινητικές ευχές της Μαρίας Βοσκοπούλου για τη γιορτή της Άντζελας Γκερέκου