Χαιρέτα μου τον πλάτανο εξελίξεις (3/11): Ο Κάπελας παγιδεύει την Ανανιάδη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Τα πάνω κάτω βλέπουμε να συμβαίνουν στη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' με το χωριό να είναι σε αναταραχή και κυρίως η Ζαφείρω, η οποία αντιλαμβάνεται πως κάποια κομπίνα έχει στηθεί...

Οι εξελίξεις της Πέμπτης 3/11 για τη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο''

Η Κατερίνα θέλει να κάνει έκπληξη στον δασονόμο της καρδιάς της και του λέει ψέματα για να κάνει κρυφά μαθήματα σάλσα με τον Πετράν. Ο Παναγής, όμως, αποφασίζει να μάθει τι συμβαίνει και καταλήγει να υποψιάζεται πως η γιατρέσσα μας του «τα φοράει».

Ο Ηλίας και η Βαλέρια αποφασίζουν να «εκπαιδεύσουν» τον Σίμο, για να τον κάνουν πρόεδρο του χωριού, την ώρα που ο Θύμιος «ψαρεύει» την Καλλιόπη, τάχα για να βοηθήσει τον Χαραλάμπη με το ραντεβού τους. Κι ενώ ο κάπελας στήνει την τέλεια παγίδα για να σαμποτάρει τον Ανανιάδη, τελικά πέφτει ο ίδιος μέσα, αφού ο Χαραλάμπης τού ετοιμάζει τα χειρότερα. Η Ζαφείρω μαθαίνει πως η Καρμέλα έχει πεθάνει και είναι σε μεγάλα κέφια, αφού οι λευκοί γάμοι δεν φτάνουν για να εξασφαλίσουν στους Πλατανιώτες το πολυπόθητο συμβούλιο. Η Βαλέρια, βέβαια, έχει μια... λύση, αρκεί να δεχτεί ο μπακάλης μας να την παντρευτεί.

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 4/11 στη σειρά

Ηλίας και Βαλέρια αποφασίζουν να «εκπαιδεύσουν» τον Σίμο για να τον κάνουν πρόεδρο του χωριού, ενώ λίγο αργότερα εκείνη του κάνει πρόταση γάμου. Κι ενώ η Κατερίνα ετοιμάζεται για το πάρτι-έκπληξη του Παναγή, τελικά την «έκπληξη» θα της την κάνει εκείνος, αφού είναι αποφασισμένος να χωρίσει!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (31/10): Η Φιλιώ λέει το ναι στον γάμο με τον Σώτο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο εξελίξεις (1/11): Σε σοβαρό δίλλημα η Χρύσα - Ποιον θα παντρευτεί;