Γη της Ελιάς: «Βαρετό!» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter για την απουσία της σειράς απόψε 2/11

Δεν έχει επεισόδιο και δεν άρεσε στους χρήστες!

Είναι μία από τις αγαπημένες σειράς του τηλεοπτικού κοινού, η συνήθειά τους θα λέγαμε τις καθημερινές, καθώς γεμίζουν τα βράδια τους με περιπέτειες, νέες ιστορίες, νέα μυστήρια και πολλές αποκαλύψεις, τα οποία μετά σχολιάζουν μανιωδώς στο Twitter (δείτε εδώ τα σχόλιά τους στο προηγούμενο επεισόδιο).

Ο λόγος για την Γη της Ελιάς, η οποία απόψε Τετάρτη 2/11 δεν έχει νέο επεισόδιο (δείτε εδώ για ποιο λόγο το κανάλι πήρε αυτή την απόφαση) και είναι κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στο τηλεοπτικό κοινό! Παρότι λοιπόν κάποιοι από τους χρήστες ήταν ενημερωμένοι για αυτή την έκτακτη αλλαγή, κάποιοι άλλοι δεν ήταν και τοποθετήθηκαν στο Twitter για αυτό!

Τα σχόλια του Twitter για την απουσία του αποψινού επεισοδίου στην Γη της Ελιάς

Τι θα δούμε αύριο (3/11) στη Γη της Ελιάς

Η Αθηνά δέχεται άλλη μια οργανωμένη επίθεση κατά της ζωής της. Η επίθεση της Βαγγελιώς στην Αθηνά έχει ξανά ως αποτέλεσμα την τιμωρία της. Για μια ακόμα φορά μεταφέρουν την Αθηνά στην απομόνωση, ενώ παράλληλα της στερούν και το επισκεπτήριο, γεγονός που την καταρρακώνει.

Την ίδια στιγμή ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει την Αντιγόνη για να μάθει πράγματα για τη ζωή της στη Μάνη και αυτή η επιμονή του δείχνει να την ενοχλεί. Στο μεταξύ οι εξετάσεις της Βασιλικής από το νοσοκομείο δείχνουν στον οργανισμό της ναρκωτική ουσία.

Ο αστυνόμος Κουράκος μπαίνει σε υποψίες: «Δεν αποκλείεται να της έδωσαν το “χάπι του βιασμού”», λέει και αμέσως δίνει εντολή: «πάμε στο συγκεκριμένο μπαρ να ελέγξουμε όλες τι κάμερες» και όντως ένα βίντεο από την κάμερα του μπαρ θα φανερώσει την αλήθεια. Λίγο αργότερα ο Κουράκος κάνει μια κουβέντα με την Ιουλία που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια να φτιάξουν τη σχέση και τον γάμο τους. Έναν γάμο που δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι τον θέλουν και οι δύο, καθώς η καρδιά τους χτυπάει για άλλους...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: «Αποφάσισε ή εγώ ή αυτή!» - Ο Στάθης παρατάει την Εύα

Γη της Ελιάς - ανατροπή: Το DNA μίλησε! Αυτός δολοφόνησε μαφιόζικα τον Δημήτρη Καπράλο