Ποιος Παπαδόπουλος: «Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!» - Οι χρήστες του Twitter απαιτούν να γυρίσει πίσω ο παλιός Αλέξανδρος

Χαμός και απόψε...

Άλλο ένα επεισόδιο είδαμε το βράδυ της Πέμπτης 27/10, της κωμωδίας που μας κρατά συντροφιά δύο φορές την εβδομάδα, Ποιος Παπαδόπουλος, και αντί το τηλεοπτικό κοινό να ασχολείται με τις επικές ατάκες των ηθοποιών, το απασχολεί το ζήτημα της αντικατάστασης του ηθοποιού που υποδύεται τον Αλέξανδρο (δείτε εδώ το πλήθος αρνητικών σχολίων στο προηγούμενο επεισόδιο).

Το Twitter λοιπόν, και απόψε δεν άφησε να πέσει κάτω αυτό το θέμα, και τα σχόλια πήραν "φωτιά", με τα περισσότερα να ζητούν να γυρίσει πίσω ο παλιός Αλέξανδρος.

Πανικός στο Twitter με το Ποιος Παπαδόπουλος

Εξελίξεις με το μέλλον της σειράς

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει η άφιξη του Μουντιάλ στον ΑΝΤ1 φέρνει νέες συνθήκες προγραμματισμού. Η prime time ζώνη θα επηρεαστεί αρκετά. Πρώτη σειρά που σταματά είναι οι Παγιδευμένοι (δείτε εδώ πότε θα ξεκινήσει πάλι να προβάλλεται) ενώ αλλαγές παρόμοιου τύπου θα υποστούν και το Ποιος Παπαδόπουλος αλλά και το Εκτός υπηρεσίας.

Κι όσον αφορά την επιστροφή τους... Η πρώτη φαίνεται πως έχει αγαπηθεί ήδη από το τηλεοπτικό κοινό, αφού τα ποσοστά τηλεθέασης της ανεβαίνουν επικίνδυνα για τους απέναντι οπότε δεν τίθεται θέμα, θα επιστρέψει με νέα επεισόδια. Τώρα, όσον αφορά το Εκτός υπηρεσίας, δυστυχώς οι πτήσεις του στα νούμερα είναι χαμηλές αλλά το κανάλι ποντάρει σε αυτό οπότε θα το δούμε κι αυτό ξανά στους δέκτες μας, το πότε όμως δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κλαίω από τα γέλια με αυτή τη σειρά» - Το twitter έχει ξεκαρδιστεί με το σίριαλ ''Ποιος Παπαδόπουλος''

«Είναι γενικά επιδειξίας και αυτό...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Σπύρος Σπαντίδας για τον ρόλο του στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος»