Παγιδευμένοι spoiler: Σε σοκ Σπύρος και Θοδωρής - Το πτώμα του Κοσμά εξαφανίζεται

Όλα είναι στον αέρα

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι» (δείτε εδώ τι αλλαγές θα γίνουν στις μέρες και τις ώρες προβολής της σειράς) θα δούμε πως όταν μάθει ο Κοσμάς ότι ο Θοδωρής αφήνεται ελεύθερος, και χωρίς να γνωρίζει για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα της Άννας και του Δημήτρη, δεν μπορεί να βρει ησυχία.

Καθώς πιστεύει ότι ο φονιάς της κόρης του είναι πλέον εκτός φυλακής και πεπεισμένος ότι ο νεαρός είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς, είναι αποφασισμένος να δώσει μόνος του τη λύση για να εκδικηθεί για τον θάνατό της.

Πηγαίνει και βρίσκει το Θοδωρή. «Θα πληρώσεις γι’ αυτό που έκανες στην κόρη μου, αλήτη», του φωνάζει όταν τον βλέπει και σηκώνει το όπλο. «Δεν το έκανα εγώ. Δεν τη σκότωσα», του απαντάει εκείνος και ορμάει κατά πάνω του για να του πάρει το όπλο. Πάνω στη συμπλοκή όμως το όπλο εκπυρσοκροτεί και ο Κοσμάς πέφτει νεκρός. Σε κατάσταση σοκ ο Θοδωρής επιστρέφει στο σπίτι του μέσα στα αίματα.

Το πτώμα του Κοσμά εξαφανίζεται

Εκεί τον βλέπει ο πατέρας του ο Σπύρος. «Τι έγινε; Πες μου. Όχι άλλα ψέματα», του λέει έντρομος. Ο νεαρός τού αποκαλύπτει τα πάντα. Τότε ο Σπύρος έρχεται αντιμέτωπος με τον όρκο που έχει δώσει στον γιο του, Δημήτρη, και παίρνει την απόφαση, αυτή τη φορά να καλύψει τον Θοδωρή.

Ο Σπύρος θα κρύψει το πτώμα του Κοσμά στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του μέχρι να σκεφτεί τα επόμενα βήματά του. Ωστόσο, πριν ο προλάβει να αναλάβει δράση, διαπιστώνει ότι ο Θοδωρής έχει πλέον ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα, μιας και το πτώμα έχει εξαφανιστεί.....

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο (17/10)

Ο Σταύρος βάζει για άλλη μια φορά στο στόχαστρο την Αννα και τον Δημήτρη και προσπαθεί να τους στριμώξει για τα στοιχεία που έκλεψαν. Καθώς σφίγγει τον κλοιό γύρω τους, οι δύο συνεργάτες αποφασίζουν πως για να ξεφύγουν υπάρχει μόνο ένας τρόπος… να παντρευτούν.

Τα νέα του γάμου της Αννας και του Δημήτρη απογοητεύουν την Κατερίνα, αλλά και τον Σταύρο, ο οποίος αναγκαστικά πρέπει να σταματήσει τις έρευνες εναντίον τους.

Τουλάχιστον τυπικά, γιατί είναι αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια για να ξεσκεπάσει τα πραγματικά κίνητρα του γάμου τους. Ο Κοσμάς από την πλευρά του, πεπεισμένος ότι ο Θοδωρής είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς, είναι αποφασισμένος να δώσει μόνος του τη λύση για να εκδικηθεί για τον θάνατο της κόρης του.
Στο μεταξύ η Αννα δυσκολεύεται να κρύψει τα συναισθήματά της μπροστά στον πραγματικό δολοφόνο, όσο εκείνος είναι ακόμη ελεύθερος. Ο αγώνας ο δικός της και του Δημήτρη, να ανακαλύψουν στοιχεία για τον δολοφόνο της Μυρτώς, συνεχίζεται.

Και πράγματι ένα νέο στοιχείο έρχεται στο φως και θα δώσει άλλη τροπή στις έρευνες. Ομως Αννα και Δημήτρης θα έχουν ένα τροχαίο ατύχημα το οποίο ίσως να μην είναι τόσο τυχαίο ως γεγονός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Η ζωή του Ανδρέα αλλάζει ακαριαία - Μαθαίνει πως έχει κόρη

Παγιδευμένοι: Τον βλέπει μπροστά του 20 χρόνια μετά - Η μεγάλη συνάντηση των Μαρκέτων