Γη της Ελιάς: Ραδιουργεί και στον δεύτερο κύκλο! Η Αρετή "ξαναχτυπά" με μεγαλύτερη κακία και ύπουλα σχέδια

Δεν αλλάζει ο άνθρωπος...

Οι συνήθειες δεν αλλάζουν, και μπορεί να έχουμε παραξενευτεί με κάποιες συμπεριφορές τις οποίες πρόκειται να δούμε στον δεύτερο κύκλο, όπως αυτή του Μάνου απέναντι στην Μαργαρίτα, αλλά και άλλες πολλές, ωστόσο για την συμπεριφορά της Αρετής, ήμασταν πεπεισμένοι ότι και αυτή την σεζόν θα είναι ίδια και απαράλλαχτη!

Στην Γη της Ελιάς λοιπόν, όπως φαίνεται πρώτα θα τελειώσει η σειρά και μετά θα αλλάξει η Αρετή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βάζει μυαλό και δεν πτοείται που κοντεύει να χάσει τα πάντα, και συνεχίζει ακάθεκτη τα σχέδια της.

Το νέο σχέδιο της Αρετής στην Γη της Ελιάς

Για ακόμη μία φορά λοιπόν προσπαθεί να χωρίσει τον Φίλιππο με την Βασιλική και αυτή τη φορά επιστρατεύει όλα τα μέσα! Ο θυμός της την έχει θολώσει και δεν βλέπει λογικά και βάζει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, τη Βιολέτα, τη φίλη της Βασιλικής, η οποία επιστρέφει στη Μάνη. Η Αρετή ξέρει ότι η κόρη της δε θα συγχωρούσε ποτέ την απιστία, και έτσι το βάζει σε εφαρμογή...

Πέφτει επίσης στα δίχτυα του έρωτα του Θανάση!

Η ίδια θα έρθει πολύ κοντά με τον Θανάση, καθώς ήταν πληγωμένη από τα τελευταία γεγονότα και αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία σε έναν άνθρωπο που την προσεγγίζει γλυκά. Οι συνέπειες, όμως, θα είναι δραματικές. Όσο ο Θανάσης δένεται περισσότερο μαζί της, της ζητάει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά εκείνη δεν αισθάνεται σίγουρη ακόμα. Η Αναστασία προσπαθεί να την προειδοποιήσει, αλλά εν τέλει η Αρετή δε την ακούει.

Έτσι, “σφραγίζουν” τη σχέση τους και προχωρούν στην ίδρυση ενός μεγάλου συνεταιρισμού. Ο Θανάσης, δηλαδή, προτείνει στην αγαπημένη του να ανοίξουν μαζί μία επιχείρηση, η οποία υποστηρίζει πως θα είναι αρκετά κερδοφόρα.

Εκείνη, φυσικά, δέχεται αφού του έχει τρελή εμπιστοσύνη, στην πορεία, ωστόσο φαίνεται πως πρόκειται για απάτη. Το γεγονός αυτό θα φέρει και την μεγάλη καταστροφή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Τον παρατάει λίγο πριν τον γάμο - Η Ισμήνη αφήνει τον Κωνσταντίνο και όχι για τις βρώμικες δουλειές του

Γη της Ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα την Ιουλία με τον Στάθη