Μαύρο Ρόδο: Οι μπελάδες ξεκινούν από νωρίς - Τα δύο πρόσωπα που θα κάνουν τη ζωή δύσκολη για τη νεαρή καλόγρια

Το κοινό ανυπομονεί για την πρεμιέρα της σειράς

Πώς και πώς περιμένει το τηλεοπτικό κοινό την πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega, «Μαύρο Ρόδο» (δείτε εδώ πότε αναμένεται να δούμε το πρώτο επεισόδιο). Η ιστορία ενός παράνομου έρωτα θα καθηλώσει τους τηλεθεατές στην prime time ζώνη του Μεγάλου Καναλιού.

Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει το πρώτο trailer (δείτε το εδώ) και οι εικόνες από τα πρώτα επεισόδια είναι απλά ανατριχιαστικές.

Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Οι δύο άνθρωποι που θα ζορίσουν την καλόγρια στο Μαύρο Ρόδο

Η επιστροφή της Ελισάβετ στο σπίτι θα ενοχλήσει ιδιαίτερα τη μητριά της, την οποία θα υποδυθεί η Θεοφανία Παπαθωμά. Έχοντας ήδη αποκτήσει μία κόρη (Ευθαλία Παπακώστα) με τον σύζυγό της και πατέρα της Ελισάβετ (Γεράσιμο Σκιαδαρέση), η «Πολυξένη» θα προσπαθήσει να κάνει την Ελισάβετ να επιστρέψει στο μοναστήρι για να βεβαιωθεί ότι η κόρη της θα πάρει όλη την περιουσία. Μπορεί στην αρχή να την προσεγγίζει με καλό τρόπο, ωστόσο γρήγορα δείχνει το αληθινό της πρόσωπο.

Από την άλλη, ένας ακόμα «εχθρός» που θα συναντήσει στο δρόμο της η αδερφή Ελισάβετ είναι ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος θα υποδυθεί έναν άνθρωπο της νύχτας που τυχαίνει να είναι και πατέρας του Δημήτρη (Μιχαήλ Ταμπακάκης). Ο Κακούρης δεν εγκρίνει τη σχέση του γιού της με την καλόγρια και έτσι βάζει σκοπό να την καταστρέψει.

Ο σκοτεινός ρόλος του Γιάννη Κουκουράκη

Μπορεί οι φανς να ήθελαν να δουν ξανά τον Γιάννη Κουκουράκη στο πλευρό της Δανάης Μιχαλάκη στην σειρά «Παραλία» (δείτε εδώ όλες την υπόθεσή της), ωστόσο ο γοητευτικός ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό ως «Κωνσταντής» στις Άγριες Μέλισσες, αυτή τη σεζόν θα βρίσκεται στο Mega για λογαριασμό της σειράς «Μαύρο Ρόδο».

Ο Γιάννης Κουκουράκης δε θα κάνει ούτε σε αυτή τη σειρά το... καλό παιδί (αν και στις Άγριες Μέλισσες ο ρόλος του άλλαξε σημαντικά από τη στιγμή που μπήκε η Δρόσω στη ζωή του). Συγκεκριμένα θα υποδυθεί έναν επιχειρηματία, μπλεγμένο με υποθέσεις της νύχτας ο οποίος πολύ συχνά θα έρχεται σε αντιπαραθέσεις με τον Λεωνίδα Κακούρη, μεγαλοεπιχειρηματία με νυχτερινά κέντρα. Ο Λεωνίδας Κακούρης από τη μεριά του θα υποδυθεί τον πατέρα του πρωταγωνιστή που θα ερωτευτεί την καλόγρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα - Ο ρόλος της Θεοφανίας Παπαθωμά

Εκείνη στο Σασμό αυτός στο Μαύρο Ρόδο - Αποκαλύφθηκε το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz