Γη της Ελιάς: Επιστρέφει ο Στέφανος - Σε σοκ με αυτό που αντικρύζει

Τίποτα δε θα είναι το ίδιο στην Αρεόπολη

Ο Στέφανος ήταν ένας από τους χαρακτήρες της Γης της Ελιάς που αποχώρησε στον πρώτο κύκλο με προορισμό την Ισπανία. Λίγο πριν φύγει μάλιστα, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ελένη και οι δυο τους ξεκίνησαν μαζί μία νέα ζωή μακριά από τη Μάνη.

Μετά από απαίτηση του κοινού ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο Liam Ireland - ο οποίος προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την κακοποίηση που δέχθηκε σε παιδική ηλικία - θα εμφανιστεί και πάλι στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, με τον χαρακτήρα του, τον Στέφανο να γυρίζει στην Αρεόπολη.

Το σοκ του Στέφανου με την επιστροφή του στη Γη της Ελιάς

Γυρνώντας στην γενέτειρά του, ο Στέφανος βρίσκει τα πάντα αλλαγμένα και τη μητέρα του, σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που την άφησε. Θυμίζουμε πως λίγο πριν αποχωρήσει για την Ισπανία ο Στέφανος, η Αρετή προσποιήθηκε ότι έπαθε έμφραγμα για να τον κρατήσει κοντά της.

Ο Στέφανος γυρνώντας θα δει τη μητέρα του καταρρακωμένη μιας και στη ζωή της θα έχει εμφανιστεί ο Θανάσης, ο οποίος θα την αφήσει κενή συναισθηματικά και οικονομικά. Η Αρετή πλέον δεν έχει κανέναν στη ζωή της καθώς έχει χωρίσει με τον Στάθη και η Βασιλική δεν της μιλάει, ενώ δεν την αφήνει να δει και την εγγονή της.

Το μόνο της στήριγμα ήταν ο γιός της, ο οποίος όμως την άφησε. Τώρα με την επιστροφή του, ο Στέφανος αποφασίζει να τα βρει με τη μητέρα του προκειμένου να τη βοηθήσει να ξεπεράσει αυτό που της συνέβη, ωστόσο τίποτα δε θα είναι το ίδιο ανάμεσά τους.

Μία άλλη η Μυρτάλη - Βρίσκει απέναντί της τη Μαρίνα

Μπορεί η Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς να ξεκίνησε ως μία κοπέλα που προσπαθούσε να καθιερωθεί μέσα στην οικογένειά της ενώ πάλευε για όσα της ανήκουν δικαιωματικά, ωστόσο με τον καιρό την είδαμε να αλλάζει σε μεγάλο βαθμό.

Στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, η Μυρτάλη προσπαθούσε να δει τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο ενώ την ίδια στιγμή έβλεπε διαρκώς ερωτικά όνειρα με τον Αλέξη.

Τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα στο τελευταίο επεισόδιο μιας και οι δυο τους μοιράστηκαν ένα παθιασμένο φιλί. Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Μυρτάλη και ο Αλέξης θα συνεχίσουν να περιπλέκονται ερωτικά και στη δεύτερη σεζόν, ενώ στην εξίσωση θα μπει και ο Χρήστος, με την Μυρτάλη να διατηρεί κρυφά παράλληλη σχέση και με τους δύο (δείτε εδώ αναλυτικά πώς θα εξελιχθεί αυτό).

Η Μαρίνα ως η πιο έμπιστη φίλη της Μυρτάλης μαθαίνει τα πάντα για τις σχέσεις της κολλητής της. Μάλιστα δε διστάζει να της εκφράσει με πολύ έντονο ύφος την αντίθεσή της. Άλλωστε η Μαρίνα είναι η μόνη εκτός της Μαργαρίτας που γνωρίζει τι έχει περάσει η Μυρτάλη στα χέρια του Αλέξη.

Οι δυο φίλες τσακώνονται ωστόσο η Μυρτάλη διαβεβαιώνει τη Μαρίνα πως ελέγχει την κατάσταση και πως έχει αναπτύξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον για τον Αλέξη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - ανατροπή: Όλη η αλήθεια για τον ρόλο της Ελπίδας

Γη της Ελιάς: "Δεν αντέχω, θα παραδοθώ!" - Η Ευτυχία ένα βήμα πριν την τρέλα