Asia Express Highlights (14/10): Το ζευγάρι που επέστρεψε και το απίστευτο αίτημα της Κατερίνας Καλίνογλου

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Ακόμα ένα επεισόδιο του Asia Express ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (14/10) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του, όπως κάθε φορά.

Τι είδαμε χθες (14/10) στο Asia Express

Το ζευγάρι που επέστρεψε στην Καμπότζη μετά την αποχώρησή του

Το σημερινό 14/10 επεισόδιο του Αsia express ξεκίνησε από τα πρώτα λεπτά με αλλαγές και ανατροπές για ήδη υπάρχοντα ζευγάρια, που βρίσκονται στην Καμπότζη. Λίγο πριν περιγράψει ο Πέτρος Πολυχρονίδης τη νέα δοκιμασία, έκανε και μία ανακοίνωση.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, εξήγησε πως λόγω των οικειοθελών αποχωρήσεων, με τις οποίες ήρθες αντιμέτωπη η παραγωγή αποφάσισε να βάλει ξανά μέσα στο παιχνίδι τη Βιβή Μπασινά και την Κατερίνα Καλίνογλου.

Απίστευτο περιστατικό με την Κατερίνα Καλίνογλου - Σταμάτησε τη δοκιμασία και ζήτησε δωρεάν...

Μπορεί να είχαμε δει δύο κορίτσια από το Asia express να μην αντέχουν τις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού και να αποχωρούν, όμως την Παρασκευή 14/10 έγινε η απόλυτη ανατροπή και επέστρεψαν η Βιβή Μπασινά και η Κατερίνα Καλίνογλου.

Τα κορίτσια μπήκαν δυναμικά στη νέα δοκιμασία, καθώς όπως ανακοίνωσαν τους έλειψε η περιπέτεια και γύρισαν αποφασισμένες να τα δώσουν όλα. Παρ΄ όλα αυτά, η Κατ - Κατ ενώ έτρεχε φώναζε διαρκώς πως της λείπει καφές και έτσι, ζήτησε από ένα take away κατάστημα της προσφέρει δωρεάν, με την απάντηση να είναι αρνητική.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express:«Έχει κάνει το μαύρισμα του μπετατζή!» - Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν για ακόμη μία φορά Βασάλο και Fipster

Asia Express: «Σκέψου ότι είναι το κεφάλι της Καγιά» - Ξεκαρδίστηκε το twitter με την επική στιγμή της Ζενεβιέβ