Love Island: Της τον "έκλεψε" μέσα από τα χέρια - Έβαλε τα κλάματα η Ιωάννα για τον Κόρκα

Ύπουλη κίνηση

Μετά τους τσακωμούς του Γιώργου και της Αναστασίας, φαίνεται πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι, αλλά αυτή τη φορά ανάμεσα σε δύο από τις γυναίκες της βίλας του Love Island. Η Κλαούντια έπαιξε ύπουλο παιχνίδι, καθώς την ώρα που έπρεπε να επιλέξει ένα ταίρι, ενώ γνώριζε πως ο Κόρκας έχει έρθει πολύ κοντά με την Ιωάννα, είπε το όνομά του.

Η Ιωάννα ξέσπασε σε κλάματα, διότι δεν μπορεί να πιστέψει πως εκείνη προχώρησε σε μία τόσο άσχημη πράξη, κάτι που, όπως εξήγησε, η ίδια δεν θα έκανε ποτέ.

Η Κλαούντια έκλεψε το αγόρι της Ιωάννας στο Love Island

Ο παίκτης που επέλεξε για ταίρι της η Αναστασία

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε ανακοινώσει από το προηγούμενο επεισόδιο πως σήμερα (7/10) όλα θα άλλαζαν για τους παίκτες του Love Island, διότι τα ζευγάρια θα άλλαζαν. Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε και η επιλογή που έκανε η Αναστασία άφησε άναυδους τους διαγωνιζόμενους και την παρουσιάστρια.

Η ίδια επέλεξε για ταίρι της τον Βασίλη, παρά το γεγονός πως οι συζητήσεις για τον Θοδωρή φούντωναν όλο και περισσότερο, και εξήγησε πως ήταν η μόνη της επιλογή, καθώς δεν ήθελε να μπει ανάμεσα σε δύο φίλους ή να χωρίσει κάποιο από τα άλλα ζευγάρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: «Δεν πάτε κάπου αλλού;» - Εκείνοι τσακωνόντουσαν και ο Κόρκας με την Ιωάννα φιλιόντουσαν δίχως αύριο

Love Island: Δεν το βλέπουν ποτέ οι τηλεθεατές - Τι συμβαίνει με το κρυφό δωμάτιο που υπάρχει στη βίλα