Ανακοινώθηκε πριν από λίγο - Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Love Island

Έχει να γίνει χαμός

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Love Island με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και όπως μπορείτε να φανταστείτε, η αγωνία του τηλεοπτικού κοινού για το νέο αυτό πρότζεκτ είναι πολύ μεγάλη.

Όπως ακούγεται και σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμετοχή του κοινού στο παιχνίδι θα είναι μεγάλη μιας και θα υπάρχει ένα app με όλους τους παίκτες και το κοινό θα μπορεί να καθορίζει ποιος θα μπει μέσα στο παιχνίδι και ποιο ζευγάρι θα επιδιώξει να χωρίσει, λειτουργώντας ως τρίτο πρόσωπο και φέρνοντας μεγάλες αναταραχές στους παίκτες!

Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Love Island

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης (21/9) η εκπομπή Πρωινό Μας, το ριάλιτι του έρωτα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 27/9 στις 23.00, ενώ η Ηλιάνα έχει ήδη αναχωρήσει για Τενερίφη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει τα πάντα λίγο πριν την πρεμιέρα του Love Island

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το πρωί της Τρίτης (13/9) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Μας, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επερχόμενη πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Love Island.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις δοκιμασίες που θα έχουν οι διαγωνιζόμενοι καθώς και στον τρόπο με τον οποίο θα συμμετέχει το κοινό (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός που θα βοηθάει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ριάλιτι του έρωτα).

«Φεύγω σε 10 μέρες. Είναι ένα πολύ ωραίο show, είναι feelgood, πολύ ψυχαγωγικό. Στηρίζεται στην αγάπη, στα όμορφα συναισθήματα και στο να δίνει ευκαιρίες, να παίρνεις τον χρόνο σου, να γνωρίζεσαι, χωρίς τις περιττές έννοιες της καθημερινότητας. Κανείς δεν γνωρίζεται με κανέναν.

Ζούμε σε ένα φανταστικό περιβάλλον, σε μια υπέροχη βίλα στην Τενερίφι. Θα υπάρχουν δοκιμασίες στο παιχνίδι και με αυτό τον τρόπο θα έρθει κοντά ο ένας με τον άλλον. Το κοινό θα συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ακολουθούν το πλάνο του Survivor - Σε χωριστές πτήσεις υπό άκρα μυστικότητα η αναχώρηση των παικτών του Love Island

Love Island: Έκτακτες εξελίξεις - Μετά την πρεμιέρα έγινε γνωστό πως...