The Chase: Πασίγνωστη παρουσιάστρια έκανε "ντου" στο παιχνίδι! "Έμεινε "κάγκελο" η Μαρία Μπεκατώρoυ

Επικό σκηνικό!

Είναι ένα από τα πιο λαμπερά και αισιόδοξα άτομα στην ελληνική τηλεόραση, καθώς μπορεί να μην της συμβαίνουν πάντα καλά πράγματα μιας και η ζωή έχει και κακές μέρες (δείτε εδώ την απώλεια που βίωσε πριν λίγες μέρες) ωστόσο δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό της!

Ο λόγος για την Δανάη Μπάρκα, η οποία στα πλαίσια της εκπομπής της, έκανε φάρσα στην Μαρία Μπεκατώρου, και εισέβαλε στο πλατό του The Chase την ώρα του γυρίσματος της εκπομπής ως Chaser, αφήνοντας άλαλη την παρουσιάστρια!

Η έκπληξη της Δανάης Μπάρκα στο The Chase

Αντί για τον Αδέκαστο Επιθεωρητή στην καρέκλα κάθισε η παρουσιάστρια ξαφνιάζοντας τη Μαρία Μπεκατώρου αλλά και τον παίκτη που βρισκόταν δίπλα της!

Όσα εξομολογήθηκε για τον χωρισμό της από τον πολλών ετών σύντροφό της

Είναι μία από τις γυναίκες που έφεραν νέο αέρα στην πρωινή ζώνη των καναλιών, αφού με την εκπομπή της "Πάμε Δανάη" έχει προσπαθήσει να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασής της). Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, την Πέμπτη 6/10 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, "Ελένη", και μίλησε "ανοιχτά" για όλα.

Μάλιστα, προχώρησε και σε δηλώσεις για τον χωρισμό της από την σχέση της με τον πρώην της, η οποία είχε κρατήσει πάνω από 8 χρόνια, κατά τα οποία έμεναν και μαζί.

«Στο Χαλάνδρι έμενα με το αγόρι μου 7-8 χρόνια στο σπίτι του και μετά, επειδή μου άρεσε πολύ η περιοχή, βρήκα όταν τελείωσε αυτή η σχέση σπίτι στην ίδια γειτονιά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τον χωρισμό: «Έγινε αβίαστα. Ενώ έγινε απότομα, με το που γνωριστήκαμε ήρθε αμέσως και η συγκατοίκηση και όλα, επειδή ήταν η ανάγκη μας χωρίς να το σκεφτούμε και χωρίς να βάλουμε ταμπέλα έγινε γιατί περνούσαμε πολύ ωραία. Με την ίδια λογική αποφασίσαμε και να το λήξουμε. Ακριβώς επειδή αγαπιόμαστε ακόμα και πάντα θα αγαπιόμαστε, για να προστατεύσουμε το μεταξύ μας, το εμένα και το δικό του, αποφασίσαμε ότι το μαζί ερωτικά έπρεπε να ολοκληρωθεί.

Με πολύ κλάμα, δυσκολίες, σκαμπανεβάσματα, όπως κάθε χωρισμός, είδαμε ότι όντως πιεστήκαμε στην αρχή, αλλά μετά; έγινε για καλό. Είμαστε και οι δύο άνθρωποι που πιστεύουμε ότι όλα γίνονται για καλό».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μην υποτιμάτε την...» - Οι όλο νόημα δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

«Με έχει πιάσει μια μεγάλη ταχυπαλμία...» - Καταρρακωμένη η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της