«Έκανα μεγάλο αγώνα για να ξεφύγω!» - Η εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για την ταύτιση που βίωσε με κωμικούς ρόλους

Όλα όσα αποκάλυψε στο Καλό Μεσημεράκι

Μία άκρως αποκαλυπτική και εφ 'όλης της ύλης συνέντευξη, παραχώρησε η Ελένη Ράντου το μεσημέρι της Τετάρτης 12/10, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς επαναπροσδιόρισε τις ανάγκες αλλά και τον εαυτό της στην καραντίνα, αλλά και για την «ταμπέλα» που της είχαν βάλει εξαιτίας των κωμικών ρόλων που είχε στο παρελθόν, γεγονός για το οποίο είχε μιλήσει πρόσφατα επίσης.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη

«Όλοι ψάχναμε τα μέσα μας, τα έξω μας. Ήταν μία ευκαιρία για καινούρια πατήματα. Χρειάζεται ένα βήμα πίσω για να μπορέσεις να πας μπροστά και χρειάστηκε η καραντίνα να με ζορίσει για να το κάνω. Έπεσε μία σκέψη για κάποια σειρά αλλά όταν είδα ότι η σειρά μετατοπιζόταν και ερχόταν κοντά στις πρόβες του θεάτρου έκανα πίσω γιατί ύστερα από 2 χρόνια κλεισούρας ήθελα πολύ τη ζωντανή επαφή και όχι να είμαι στο πλατό.

Με τα χρόνια δοκίμασα πολλά πράγματα. Η εικόνα μιας σειράς που έχει κάνει μία μεγάλη επιτυχία βάζει μία ταμπέλα. Έκανα μεγάλο αγώνα για να ξεφύγω από τη μονοδιάστατη εικόνα του κωμικού» τόνισε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δεν ήταν η πρώτη επιλογή - Η ηθοποιός που θα έκανε τη Βλαχάκη στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Όταν ακούει κανείς Κωνσταντίνου και Ελένης, αμέσως του έρχεται στο μυαλό η αγαπημένη κωμωδία του ΑΝΤ1, με χαρακτηριστικά πρόσωπα τους δύο πρωταγωνιστές, την Ελένη Ράντου και τον Χάρη Ρώμα. Η επιτυχία της σειράς ήταν τεράστια, ενώ μέχρι και σήμερα τα επεισόδια που προβάλλονται σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Πώς θα σας φαινόταν, όμως, αν σας ενημερώναμε πώς όταν ο Ρώμας έγραφε το σενάριο δεν είχε στο μυαλό του την Ράντου, αλλά μια άλλη αγαπημένη ηθοποιό; Σχεδόν «παρανοϊκό», έτσι;

Όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό ο Χάρης Ρώμα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, όταν έγραφε τη σειρά, είχε σκεφτεί να προτείνει τον ρόλο της Ελένης στην αγαπημένη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η αμεσότητα και το χιούμορ της θα ταίριαζαν σίγουρα στην Ελένη Βλαχάκη αλλά θα μπορούσε η σειρά να είναι ίδια χωρίς την Ελένη Ράντου; Ποτέ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ελάχιστοι το έχουν παρατηρήσει - Το κοινό στοιχείο που έχουν σχεδόν όλα τα επεισόδια του Κωνσταντίνου και Ελένης

Ήταν το πιο αστείο και προβάλλεται σπάνια - Αυτό το επεισόδιο δεν βλέπουμε συχνά από το «Κωνσταντίνου & Ελένης»