Η άγνωστη μάχη του Βασίλη Μίχα με την βουλιμία - «Το σώμα “χτύπησε καμπανάκι” και...»

Ο ηθοποιός από την Γη της Ελιάς αποκαλύπτει

Λίγες μέρες μετά την μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, στον οποίο τον βλέπουμε πια για τα καλά εγκατεστημένο στην Μάνη και τη Γη της Ελιάς (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός έρχεται στην περιοχή και ίσως μείνει) ο Βασίλη Μίχας το μεσημέρι της Παρασκευής 23/9 μίλησε για όλα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο νεαρός ηθοποιός μιλά για τον ρόλο του στη σειρά αυτή τη σεζόν, για την ζωή και την καριέρα του αλλά και για το μόντελινγκ και τη βουλιμία που έχει περάσει στο παρελθόν.

Η αποκάλυψη του Βασίλη Μίχα για την βουλιμία

Όπως αποκάλυψε θα «ξενερώσει με τη σχέση της Μυρτάλης και του Αλέξη, ωστόσο αυτή την αρνητική εξέλιξη θα τη γυρίσει υπέρ του» είπε για τον ρόλο του στην αρχή.

«Είναι δύσκολο όταν είσαι καλός σε κάτι να δώσεις στον εαυτό σου το δικαίωμα να είσαι αρχάριος σε κάτι άλλο». Ερωτώμενος για τη θέση που έχει η εξωτερική εμφάνιση στη ζωή του, απαντά πως δεν πρέπει να μας επηρεάζει το πώς μας βλέπουν οι άλλοι. «Εάν κάποιος θέλει να με δει απλά σαν ένα ωραίο παιδί, πρόβλημά του».

«Κάποια στιγμή την περίοδο που έκανα μόντελινγκ έχασα πολλά κιλά. Αμέσως μετά άρχισα να έχω βουλιμικές τάσεις. Αναγνώρισα τι μου συνέβαινε και το έλυσα» αποκαλύπτει ο ηθοποιός σχετικά με την περιπέτεια που είχε με τη βουλιμία.

Θύματα απαγωγής η Βασιλική και ο Φίλιππος

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (23/9) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και ο Φίλιππος και η Βασιλική θα πέσουν θύματα απαγωγής από το κύκλωμα, και μάλιστα με εντολή του Δημοσθένη (δείτε εδώ τι δήλωση η Ιφιγένεια Τζόλα για αυτή τη σκηνή).

Ο Λυκούργος δίνει στον αστυνόμο μια εξήγηση για το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων, που φοράει ο δολοφόνος στο βίντεο. Οι μέρες της Αθηνάς στη φυλακή περνούν δύσκολα και την κάνουν να καταλάβει ότι ο μόνος τρόπος για να μην κινδυνεύει εκεί μέσα, είναι να κάνει συμμαχίες. Παράλληλα, η Μαρία κάνει τις δικές της κινήσεις για να βοηθήσει την κόρη της. Πληροφορεί τον Λυκούργο για την άσχημη συμπεριφορά που είχε ο Ιπποκράτης Βρεττάκος απέναντι στην Αθηνά και του λέει να το χρησιμοποιήσει στη δίκη.

Την ίδια στιγμή προειδοποιεί τον Ισίδωρο και τη Μυρτάλη ότι στο δικαστήριο θα ακουστούν πράγματα που θα σπιλώσουν τη μνήμη του Ιπποκράτη, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις τους. Η Βασιλική ξεκινά και πάλι τα μαθήματα στη σχολή της, ενώ ο Μάνος και η Μαρίνα γράφουν τη μικρή Αγγελική στην Α’ τάξη του Δημοτικού της Αρεόπολης. Ο Φίλιππος και η Βασιλική πέφτουν θύματα απαγωγής και μπλέκουν σε μια ιστορία που θα βάλει τις ζωές τους σε κίνδυνο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στην Ισπανία η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου - Το ταξίδι για χάρη της Γης της Ελιάς

Γη της ελιάς: ''Καυτό'' spoiler για την κόλαση που ζει η Αθηνά - Πόσο καιρό θα μείνει στο κελί φυλακισμένη;