«Ουδέποτε είχα φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη» - "Έκλεισε" στόματα ο Μπουρδούμης μετά τους ισχυρισμούς της Νίνου

Σχετικά με το γούρι που έδωσε στον κατηγορούμενο

Την Πέμπτη 8/9 και την Παρασκευή 9/9 συνεχίστηκε για άλλη μία φορά η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, με την Ελπίδα Νίνου, την σύζυγο του ηθοποιού να ξεσπά για πρώτη φορά. Η ίδια ολοκλήρωσε την κατάθεσή της και ένα από τα θέματα για τα οποία μίλησε ήταν η Λένα Δροσάκη, μία από τις καταγγέλουσες, και η κίνηση του άντρα της, Αλέξανδρου Μπουρδούμη, προς τον κατηγορούμενο.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε πως ο σύζυγος της Δροσάκη, κατά την περίοδο της συνεργασίας του για την σειρά "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" με τον Φιλιππίδη, του χάρισε ένα γούρι για την αλλαγή της χρονιάς, προσπαθώντας να δείξει πως αν η κατηγορίες της ηθοποιού ήταν αληθείς, ο σύντροφός της δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Έτσι, ο ίδιος απάντησε στο "Χαμογέλα και Πάλι" το Σάββατο 10/9 γι' αυτό.

Η απάντηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στην Ελπίδα Νίνου

«Ουδέποτε είχα φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη, παρά μόνο επαγγελματικές. Με τον ίδιο άλλωστε είχαμε συζητήσει αρκετούς μήνες πριν για το θέμα της Λένας Δροσάκη, πολύ πριν ξεκινήσει το κίνημα του #metoo. Και αυτή είναι μια συζήτηση που αφορά τους δυο μας.

Σε ό,τι αφορά το γούρι για εκείνη την Πρωτοχρονιά που αναφέρθηκε στο δικαστήριο, θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: όταν έπαιζα στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ έκανα δώρο ένα γούρι σε όλους τους ηθοποιούς και το συνεργείο σε μια ομαδική αποστολή που υλοποίησε η παραγωγή. Ουδέποτε έστειλα προσωπικό δώρο στον Πέτρο Φιλιππίδη», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη για τις καταγγελίες του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Σταμάτης Γαρδέλης παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό την Πέμπτη 8/9 και μεταξύ των όσων είπε ο ηθοποιός, στάθηκε και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος είναι ακόμα αντιμέτωπος με καταγγελίες βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο ηθοποιός, αν και όπως δήλωσε δεν είναι φίλος με τον καταγγέλλοντα, τον θεωρεί εξαιρετικό ηθοποιό και μάλιστα στεναχωριέται, που τον βλέπει ταλαιπωρημένο τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Μετά την προβολή του αποσπάσματος τόσο ο Λιάγκας όσο και το υπόλοιπο πάνελ αντιτάχθηκαν σε όσα ακούστηκαν δημόσια.

«Θεωρώ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας ηθοποιός που κάθε 100 χρόνια βγαίνει στην Ελλάδα. Δεν είμαστε φίλοι, αλλά όσες φορές τον έχω δει τρελαίνομαι, είναι φοβερός ηθοποιός. Ο καημενούλης έχει και θέμα υγείας. Και τα κορίτσια δεν είναι καημένα; Τι να πω; Δεν είμαι και δικαστής. Όλη αυτή η ιστορία είναι πολύ σοκαριστική.

Όταν ένας άνθρωπος είναι πολύ ψηλά, η πτώση του θα είναι πολύ έντονη. Όταν είσαι στην κορυφή ξυπνάς ζήλειες, φθόνο κι απωθημένα. Λογικό να ανησυχεί η γυναίκα του, έχει στραφεί η κοινή γνώμη εναντίον του. Να δείξουμε λίγο ανθρωπιά στην ιστορία και θα πάρει το δρόμο του το πράγμα. Πέσαμε όλοι πάνω του, τον σκίσαμε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό μου!» - Όσα θα υποστηρίξει η Ελπίδα Νίνου στην δίκη Φιλιππίδη

Φανερά αδυνατισμένος και καταπονημένος - Οι πρώτες δηλώσεις του Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του