Μαύρο Ρόδο: Είναι Έλληνας αλλά δεν έχει γεννηθεί εδώ - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή του Λεωνίδα Κακούρη

Η ηλικία και οι σπουδές του σπουδαίου ηθοποιού

Τον Λεωνίδα Κακούρη τον απολαμβάναμε για τρία χρόνια μέσα από την δραματική σειρά εποχής του Αντ1 Άγριες Μέλισσες, όπου και μας έμεινε αξέχαστος με την ερμηνεία του ως Δούκας Σεβαστός, ένας σκληρός άνθρωπος που πάταγε επί πτωμάτων για να είναι στην κορυφή τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του.

Αυτή την χρονιά τον βλέπουμε σε έναν άλλο ρόλο, μέσα από το Μαύρο Ρόδο, όπου μοιάζει με τον προηγούμενο αρκετά, (δείτε εδώ την αποκάλυψή του για τον ρόλο του) δηλαδή δεν είναι κόντρα σε ότι έχει συνηθίσει, το μόνο που διαφέρει είναι η εποχή μιας και μιλάμε για το σήμερα. Ωστόσο πέραν από τις επιτυχία του στην τηλεόραση, αν το καλοσκεφτούμε είναι ελάχιστα αυτά που "επιτρέπει" να ξέρουμε για την ζωή του, καθώς είναι χαμηλών τόνων και θέλει να απασχολεί μόνο με την δουλειά του.

Που γεννήθηκε και ποια είναι η ηλικία του Λεωνίδα Κακούρη

Στην προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με την Αλίκη Στεφανοπούλου και τα δυο παιδιά τους, την Ηλιάνα και τον Βαγγέλη. Είναι γεννημένος στην Γερμανία, ωστόσο επέστρεψε στην Ελλάδα και φοίτησε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου.

Για την οικογένειά του είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό και στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και είχε αναφέρει: «Η σχέση μου με τα παιδιά μου έχει χτιστεί από την αρχή. Από την πρώτη στιγμή που είδα το ποδαράκι της κόρης μου να σηκώνεται από το λεκανάκι μέσα στο νοσοκομείο, όταν ήρθε σπίτι, που καθόμασταν και κοιτάγαμε με τη γυναίκα μου αυτό το πλάσμα και δεν ξέραμε πώς να το πιάσουμε, πώς να το αγγίξουμε και πώς να το βάλουμε να κοιμηθεί. Αυτή η σχέση χτίστηκε σιγά σιγά και νομίζω ότι χτίστηκε καλά.

Τα πρώτα 7 χρόνια που είχε γεννηθεί η Ηλιάνα, είχα επιλέξει να κάνω λίγες θεατρικές παραστάσεις, να κάνω περισσότερες εκφωνήσεις, σπικάζ και ντοκιμαντέρ, όπου είχα μια πιο σταθερή πηγή εισοδήματος. Τον υπόλοιπο χρόνο φρόντιζα να περνάω χρόνο με την οικογένεια. Είναι αυτή η τεράστια ευκαιρία που έχουν οι γονείς να κάνουν μία επανεκκίνηση του εαυτού τους, μέσα από το ίδιο το μεγάλωμα των παιδιών τους.

Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ αυτό, ακόμη και να γιατρέψω κάποιες πληγές ή κάποιες τρύπες που έβρισκε χώρο και έμπαινε το κρύο. Λειτούργησε ιαματικά στην ψυχή μου» είχε πει χαρακτηριστικά ενώ για την απώλεια που του στοίχησε αποκάλυψε...

«Ο πατέρας μου σκοτώθηκε με ένα ταξί που δούλευε και είχε το μισό. Άθελά του άφησε το χρέος. Πλήρωσε πολύ πιο άσχημα το γεγονός ότι δεν φορούσε ζώνη. Γιατί αν φορούσε ζώνη… Τριάντα χρόνια πριν, όμως, φορούσε κανένας Έλληνας ζώνη;» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η καθόλου άγια τηλεοπτική οικογένεια του στο Μαύρο Ρόδο

Ο Λεωνίδας Κακούρης, υποδύεται έναν πολύ σκοτεινό χαρακτήρα όπως έχει και ο ίδιος αποκαλύψει, και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μας έδωσε ένα spoiler, μία φωτογραφία της τηλεοπτικής του οικογένειας στην σειρά.

Η οικογένειά του ονομάζεται «Καστρινού», και η σύζυγός του είναι η Ηλέκτρα Νικολούζου, ο γιος του είναι ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η κόρη του, η Νεφέλη Κουρή. Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μάλιστα αναφέρει «Υποδύομαι τον Θέμη Καστρινό. Ετοιμάζομαι να ανοίξω και στριπτιτζάδικο, σοβαρό. Η γυναίκα μου είναι η Ηλέκτρα Νκικολούζου, μια εξαιρετική ηθοποιός και χαίρομαι που μοιραζόμαστε τις σκηνές.

Έχουμε βρει έναν ωραίο κώδικα, δεν την γνώριζα από πριν. Στην σχέση μας στη σειρά υπάρχει πολύς έρωτας από κάτω. Ο Θέμης ήταν πολύ νέος όταν τη γνώρισε. Η σύγκρουση έρχεται όταν ο Θέμης θέλει να τραβήξει στη νύχτα τον γιο του, τον νεαρό πρωταγωνιστή. Τότε η γυναίκα μου, μου παίζει ένα παιχνίδι για να με ταρακουνήσει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ετοιμάζομαι να ανοίξω ένα...» - Η ατάκα του Λεωνίδα Κακούρη για το Μαύρο Ρόδο που "τρέλανε" την Ελένη Μενεγάκη

Μαύρο Ρόδο: «Ακόμα και το κάπνισμά του μου είχε λείψει!» - Κακούρης και Διδασκάλου μιλούν μία ανάσα πριν την πρεμιέρα