Χωρίς ίχνος μακιγιάζ με ροζ φόρμα - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο αεροδρόμιο πριν αποχωρήσει για Τενερίφη

Λίγο έμεινε για την πρεμιέρα

Πηγή φωτογραφίας: NDP

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πετάει για Τενερίφη και ο φωτογραφικός φακός του tv-24.gr την "τσάκωσε" στο αεροδρόμιο λίγο πριν από την αναχώρησή της, όπου έκανε και μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Το διάσημο μοντέλο παρουσιάστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με το νέο look που έχει υιοθετήσει στα μαλλιά της, τις αφέλειες δηλαδή, φορώντας ένα σετ φόρμας σε ροζ απαλό χρώμα, το οποίο και συνδύασε με λευκά αθλητικά και λευκό τσαντάκι. Βέβαια, έκανε και την τσαχπινιά της, αφού μέσα από το παπούτσι της φαινόντουσαν οι πολύχρωμες λεοπάρ κάλτσες της.

Η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο αεροδρόμιο πριν αποχωρήσει για το Love Island

Το μοντέλο αποκαλύπτει τα πάντα λίγο πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το πρωί της Τρίτης (13/9) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Μας, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επερχόμενη πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Love Island.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις δοκιμασίες που θα έχουν οι διαγωνιζόμενοι καθώς και στον τρόπο με τον οποίο θα συμμετέχει το κοινό (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός που θα βοηθάει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ριάλιτι του έρωτα).

«Φεύγω σε 10 μέρες. Είναι ένα πολύ ωραίο show, είναι feelgood, πολύ ψυχαγωγικό. Στηρίζεται στην αγάπη, στα όμορφα συναισθήματα και στο να δίνει ευκαιρίες, να παίρνεις τον χρόνο σου, να γνωρίζεσαι, χωρίς τις περιττές έννοιες της καθημερινότητας. Κανείς δεν γνωρίζεται με κανέναν.

Ζούμε σε ένα φανταστικό περιβάλλον, σε μια υπέροχη βίλα στην Τενερίφι. Θα υπάρχουν δοκιμασίες στο παιχνίδι και με αυτό τον τρόπο θα έρθει κοντά ο ένας με τον άλλον. Το κοινό θα συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έφυγε για Love Island - Η πρώτη ανάρτηση πριν την αποχώρηση για την Τενερίφη

Αποκλειστικό: Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Love Island - Τεράστια ανατροπή με τους διαγωνιζόμενους