Ξανθιά, χωρίς χρωματιστούς φακούς και χωρισμένη - Πως είναι η Κυριακή Τσακινίδη 4 χρόνια μετά το Power of Love

Σοκ!

Μπορεί το Power of Love να φαίνεται πως επιστρέφει στις οθόνες μας, η Κυριακή Τσακινίδη, όμως, μία από τις παίκτριες του διαγωνισμού, δεν δείχνει καμία διάθεση να για επιστροφή στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μετά το τέλος του παιχνιδιού συνέχισε να βρίσκεται σε σχέση με τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, ο οποίος ήταν επίσης στο σόου, για τέσσερα χρόνια, και μαζί δημοσίευαν συνέχεια τις προσωπικές τους στιγμές στα social media και στο youtube.

Πλέον, όμως, έχουν χωρίσει και έκτοτε έχει αλλάξει εντελώς την εμφάνισή της, βγάζοντας τους μπλε φακούς των ματιών της, βάφοντας τα μαλλιά της πιο ξανθά, ενώ έχει κάνει και μία μικρή αισθητική επέμβαση στα χείλη της. Εργάστηκε ως ηθοποιός στα σκετσάκια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και, μάλιστα, επιδιώκει να κάνει κι άλλα βήματα στο "γυαλί", σε συνδυασμό με την επιχείρηση ρούχων της.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κυριακής Τσανικίδη από το Power of Love

Πηγή φωτογραφιών: Instagram / Κυριακή Τσακινίδη

Η σημερινή εμφάνιση του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί

Τα ριάλιτι αγάπης είναι παιχνίδια, που πάντα βλέπουμε να πουλάνε στην ελληνική τηλεόραση με το Power of love να αποτελεί αγαπημένη συνήθεια του κοινού, βλέποντας να εκτυλίσσονται πετυχημένα και μη φλερτ.

Ένα από αυτά, που πήγε καλά ήταν εκείνο του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί με την Κυριακή Τσακινίδη, οι οποίοι αν και ξεκίνησαν ζόρικα, παρέμειναν μαζί στην έξω ζωή. Μετά τα κοινά επαγγελματικά βήματα και τη συγκατοίκηση ωστόσο, χώρισαν και μέσα από αναρτήσεις του Σωκράτη στο instagram βλέπουμε να έχει ωριμάσει κατά πολύ η όψη του, έχοντας αφήσει μακριά μούσια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με πολύ μακρύ μαλλί και έντονες βλεφαρίδες - Εντελώς αλλαγμένη λίγους μήνες μετά το Big Brother η Σύλια

Παράτησε τη νύχτα κι άνοιξε φάρμα με γαϊδούρια - Τι κάνει και πως είναι σήμερα η Στέλλα Γεωργιάδου