«Αποφυλακίζονται παιδόφιλοι και ξαναβιάζουν!» - Η αγανάκτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την υπόθεση του Κολωνού

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο...

Η υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, καθώς και όλα τα φρικτά στοιχεία που προκύπτουν από την υπόθεση έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, και έχουν γίνει επίκεντρο σχολιασμού κι οργής, από πολλά άτομα που καταδικάζουν το συμβάν και ζητούν την τιμωρία όλων των υπευθύνων.

Μετά το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά για το συμβάν, και η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να εκφράσει την άποψη της για όλα όσα έχουν συμβεί, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όλα όσα ανέφερε οργισμένη η Ελεονώρα Μελέτη

«213. 213 ήθελαν ένα 12αχρονο. Άραγε φταίει μόνο μια κακή ανατροφή και μια δύσκολη παιδική ηλικία που γεννά παιδόφιλους; Μήπως πρόκειται κυριολεκτικά για αρρώστια; Και αν ναι ποια η θεραπεία; Η φυλακή δεν αποδίδει. Αποφυλακίζονται παιδόφιλοι και ξαναβιάζουν. Ο ευνουχισμός; Ευνουχίζεται σώμα και σταματά να κακοποιεί. Το αρρωστημένο όμως μυαλό ζητά τροφή και την παίρνει από την παιδική πορνογραφία.

Και αυτό κακοποίηση είναι. Επίσης σήμερα είναι η 12αχρονη. Αύριο ένα άλλο παιδί όπως και εχθές ένα άλλο. Δεν κάνουν μόνο οι παιδόφιλοι το λάθος. Κάτι κάνουμε και όλοι οι υπόλοιποι λάθος. Κάτι κάνουμε και οι υπόλοιπο λιγότερο σωστά», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Πηγή φωτογραφίας - Instagram Ελεονώρα Μελέτη

Όλα όσα ανέφερε και η Φαίη Σκορδά λίγες μέρες πριν

Και η Φαίη Σκορδά στην έναρξή της εκπομπής την Δευτέρα 10/10, θέλησε λοιπόν να τοποθετηθεί σχετικά με την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αυτή του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε μια 12χρονη στον Κολωνό.

«Από το Σάββατο, όταν διάβασα, όταν όλοι μας διαβάσαμε το συγκεκριμένο θέμα… Θα πεις, κάθε μέρα δεν γίνονται; Κάθε μέρα γίνονται, αλλά έρχεται ένα σημείο που πραγματικά δεν ξέρεις πού ζεις, σε ξεπερνάει, δεν ξέρουμε πια πού ζούμε, ποιοι είναι οι άνθρωποι που συναντάμε στο δρόμο. Εγώ ντρέπομαι που τον προστατεύω αυτόν τον άνθρωπο στη δική μου εκπομπή» είπε σχετικά με το μπλερ στην φωτογραφία του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δε θυμάμαι αν είχε τέτοιο καημό...» - Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για την σύντομη συνεργασία της με τον Μάνεση

«Έχεις κάνει ποτέ διάλογο με τον Μάνεση;» - Η τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη για το σκηνικό στον αέρα του Πάμε Δανάη