The 2night Show: Δυο νεόνυμφοι και μία youtuber - Οι αποψινοί (4/10) καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στο κανάλι του ANT1, φυσικά

Μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής The 2night Show να βρέθηκαν δύο λαμπεροί καλεσμένοι, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης 4/10 θα βρεθούν άλλοι τρεις, οι οποίοι έχουν κάτι εντελώς διαφορετικό να πουν. Ο λόγος για την Φωτεινή Αθερίδου, η οποία θα εμφανιστεί μαζί με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, αλλά και για την Dat Lilly, μία youtuber που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία.

Οι αποψινοί (4/10) καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το νεόνυμφο ζευγάρι μιλάει για τον γάμο, αλλά και την ιδιαίτερη βάπτιση του μονάκριβου γιου τους. Με χιουμοριστικό τρόπο, περιγράφουν πόσο επηρεάζει την καθημερινότητά τους το πρόβλημα ακοής της Φωτεινής, αλλά και πώς ο Κωνσταντίνος από γυμναστής βρέθηκε να παίζει σε θεατρικές παραστάσεις.

Το αγαπημένο ζευγάρι μιλάει για τη νέα σειρά «The friend», που πρωταγωνιστούν, σε σενάριο της Φωτεινής Αθερίδου και η οποία προβάλλεται στο ΑΝΤ1+. Τέλος, με παιχνιδιάρικη διάθεση και… τα μάτια κλειστά, διαπιστώνουν πόσο καλά γνωρίζει ο ένας τον άλλον.

Στην αποψινή παρέα και η Dat Lilly , η οποία έρχεται για πρώτη φόρα στο πλατό του «The 2Night Show». Η αγαπημένη influencer περιγράφει, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της που θυμίζει σενάριο ταινίας.

Η απόρριψη από τη μητέρα της, ο εγκλεισμός της σε μοναστήρι σε ηλικία μόλις 7μιση ετών, ο «παράδεισος» που βρήκε στο ορφανοτροφείο και η τραγική σύμπτωση που της στέρησε την ευκαιρία να ξαναδεί τον πατέρα της σε ηλικία 15 ετών.

Η Dat Lilly μιλάει, επίσης, για την κατάθλιψη που πέρασε όταν σταμάτησε να εργάζεται και που, όμως, στάθηκε η αφορμή για να ανακαλύψει τον «μαγικό κόσμο» του YouTube. Αισιόδοξη και χαμογελαστή, μοιράζεται τα σχέδιά της για το μέλλον και εξηγεί ότι αυτό που θέλει να μείνει από την τραγική ιστορία της είναι πως τα κατάφερε!

Η αποκάλυψη της Μαριάννας Τουμασάτου για τον σύζυγό της στον αέρα της εκπομπής

Πολύ δυναμικά έχει ξεκινήσει αυτή η σεζόν για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show, καθώς οι καλεσμένοι του είναι πάντα ένας και ένας, όπως και εχθές, το βράδυ της Δευτέρας 4/10. Καλεσμένη λοιπόν στο πλατό ήταν η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία με αφορμή την συμμετοχή της στην κωμική σειρά του Αντ1 «Ποιος Παπαδόπουλος;» (δείτε εδώ τα επικά σχόλια των χρηστών σε κάθε επεισόδιο) μίλησε για όλα!

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο λόγο που έχει αρνηθεί να παίξει κάποιο ρόλο αλλά και στο σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου, ο οποίος έχει επιλέξει να μην δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις. «Δεν ήταν αρνητικός -με την έννοια να κάνω την κακιά- γιατί και στη Γυναίκα χωρίς όνομα ήταν δηλητήριο. Αλλά θέλω οι ρόλοι, ακόμα και στην κακία τους, να έχουν μια αξιοπρέπεια. Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς τον αγαπώ το ρόλο, όποιος κι αν είναι αυτός. Και κακός, γιατί την Κάτια την αγάπησα πάρα πολύ.

Αλλά θέλω να έχει λόγο για το καθετί που κάνει, όπως και στη ζωή θέλω τα πράγματα να γίνονται για κάποιον λόγο. Να υπάρχει ένα αντίκρισμα. Ας είναι και λάθος, αρκεί να υπάρχει. Αυτό θέλω. Η σειρά "Ποιος Παπαδόπουλος;" δεν είναι καθημερινή και αυτό μας επιτρέπει χρονικά να κάνουμε κάποια πράγματα, που τα ευχαριστιόμαστε πάρα πολύ» είπε για τους ρόλους της.

«Ό,τι έχει να πει, το λέει στις συνεντεύξεις του τις γραπτές. Ο καθένας παίρνει μία απόφαση στο πώς θα το διαχειριστεί και νομίζω περνάει πολύ καλά με αυτό» δήλωσε για τον Αλέξανδρο Σταύρου, και την απόφασή του να μιλά σπάνια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είχα στεναχωρήσει τα παιδιά μου...» - Η πληγή του Κώστα Στεφανή ανάμεσα σε εκείνον και την οικογένειά του στο The 2night Show

«Είναι γ@@ω τα παιδιά!» - Τα είπε όλα με μία λέξη ο Λαγούτης για την συνεργασία του με τον Λεβεντογιάννη στο The 2night Show