Αποκλειστικό: Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Αννίτας Πάνια

Έφυγε από το Open και πάει προς...

Η συνεργασία της Αννίτας Πάνια και του Open ολοκληρώθηκε και επίσημα χθες (12/9) και έτσι η παρουσιάστρια είναι έτοιμη να βρει τον επόμενο τηλεοπτικό σταθμό της και να ετοιμάσει την εκπομπή της για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν.

Η Αννίτα Πάνια συνεργάστηκε με το Ανοιχτό Κανάλι από το 2019 μέχρι τώρα, αρχικά με την παρουσίαση εκπομπής στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, με τίτλο «Αννίτα Κοίτα», η οποία διήρκεσε για δύο σεζόν, μέχρι το 2021 και στη συνέχεια, με τη βραδινή εβδομαδιαία εκπομπή με τίτλο «Ανοιχτά».

Το νέο τηλεοπτικό βήμα της Αννίτας Πάνια

Η ίδια είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν πως θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό και πως θέλει να αποφύγει το «τηλεμάρκετινγκ» στην εκπομπή της, ενώ πριν από λίγο καιρό το όνομά της είχε ακουστεί για τη μουσική εκπομπή του Open που τελικά πήγε αλλού (δείτε εδώ ποιος θα την παρουσιάσει).

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η παρουσιάστρια αναμένεται να βρεθεί στο Mega εκεί όπου θα κάνει μία νέα αρχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η Αννίτα Πάνια θα βρεθεί στο Μεγάλο Κανάλι, εκεί όπου θα κάνει εκπομπή μαζί με τον Ηλία Ψινάκη. Η εκπομπή θα είναι βραδινή ωστόσο προς το παρόν δεν έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες πληροφορίες.

Τι δουλειά έκανε πριν γίνει παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια, είναι μία από τις πιο ταλαντούχες παρουσιάστριες, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα 25 και πλέον χρόνια που βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση, σημειώνοντας αρκετές φορές υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ενώ, μία αποκάλυψη-«βόμβα» έγινε γνωστή για την Αννίτα Πάνια, την οποία και… τσάκωσαν στην πισίνα με πασίγνωστο άνδρα της πολιτικής, και όχι μόνο, σκηνής. Ωστόσο, πριν γίνει παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια ακολουθούσε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, ήταν καθηγήτρια γαλλικών.

Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή της μέσω του Όμηρου Ευστρατιάδη, ο οποίος την ανακάλυψε μετά από μια γνωριμία της μέσα από μία παρέα.

Ο Όμηρος την πρότεινε να κάνουν μία εκπομπή μαζί.

"Ξύπνησα μία μέρα και λέω εγώ πρέπει να το κάνω αυτό μου αρέσει", είχε αποκαλύψει η Αννίτα Πάνια σε μία σπάνια συνέντευξή της στη Ναταλία Γερμανού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γυρίστηκε στην Ελλάδα και «έσπασε» ταμεία - Η ταινία που θα προβληθεί απόψε (13/9) στον ΑΝΤ1

Ευρωμπάσκετ 2022: Σήμερα (13/9) ο μεγάλος αγώνας της Εθνικής με τη Γερμανία - Τι ώρα θα προβληθεί