«Πονοκέφαλος» το Love Island - Δύσκολα τα πράγματα λίγο πριν την πρεμιέρα

Τι συνέβη

To Love Island είναι το νέο βήμα του ΣΚΑΪ στον κόσμο των ριάλιτι. Το δημοφιλές show αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες (δείτε εδώ για πότε έχει προγραμματιστεί) και στο τιμόνι του θα έχει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τα προβλήματα ωστόσο άρχισαν από νωρίς με το ριάλιτι του έρωτα. Όπως αποκάλυψε το Happy Day, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κανονικά θα έπρεπε να έχει ήδη φύγει για την Τενερίφη. Τα κάστινγκς έχουν τελειώσει εδώ και καιρό και έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες από 12 άτομα, αντίστοιχα άντρες και γυναίκες.

Τι συμβαίνει με το Love Island

Το κάστιγνκ όμως σύμφωνα πάντα με την εκπομπή του ALPHA δεν είναι αυτό που περίμενε η εταιρεία παραγωγής μιας και πρέπει τελικά να υπάρξουν ζευγάρια. Η παραγωγή προσπάθησε να προσεγγίσει και παίκτες παλιών ριάλιτι αλλά δεν τα κατάφερε, επομένως οι περισσότεροι συμμετέχοντες είναι Instagrammers και Infuencers.

Από την Μαρία Μπακοδήμου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ποιος έδωσε τα χέρια για το Love island

Είναι γεγονός σε λίγο καιρό θα παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ το νέο ριάλιτι αγάπης με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Love island. Η Ηλιάνα μπορεί να ετοιμάζεται καθώς σε λίγο καιρό θα αναχωρήσει για Τενερίφη αλλά... δεν θα είναι μόνη, και όχι δεν αναφερόμαστε στους ιθύνοντες και το συνεργείο.

Σύμφωνα με τη «Real Life», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα έχει και έναν άνδρα στο πλευρό της, που θα έχει ρόλο αφηγητή στο ριάλιτι.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος θα έχει τον συγκεκριμένο ρόλο. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ από τις αρχές Ιουλίου για να ενταχθεί στη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος θα αναλάβει να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στη βίλα.

Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος από γεωπόνος βρέθηκε στα media από σπόντα και κάνει την «πάπια» μέχρι να τον καταλάβουν. Ξεκίνησε από το ραδιόφωνο, συνέχισε στο Internet, έγινε «αυτός δεν είναι ο… που είναι σε αυτό στην τηλεόραση;» και τελικά επέστρεψε στην μεγάλη του αγάπη: την συλλογή γραμματοσήμων, όπως γράφει χαρακτηριστικά το soundis.gr!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με κόκκινο καυτό ολόσωμο στην παραλία - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πρώτο επίσημο trailer του Love Island

Ξεκινάει με μεγάλη φόρα - Πού θα βρεθεί καλεσμένη πριν το Love island η Ηλιάνα Παπαγεωργίου