"The Voice of Greece": Για 7η συνεχόμενη χρονιά στο κανάλι του ΣΚΑΪ - Πότε κάνει πρεμιέρα

Όλη η αλήθεια

Τα κανάλια έχουν ήδη ξεκινήσει την προβολή των ενημερωτικών και των ψυχαγωγικών εκπομπών τους για την νέα σεζόν, ωστόσο τα σόου και τα ριάλιτι που θα κρατούν συντροφιά στο κοινό τις βραδινές ώρες αναμένεται να ξεκινήσουν λίγο αργότερα.

Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, για 7η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο μουσικός διαγωνισμός The Voice of Greece και οι πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει εκτιμούν πως η πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί στο τέλος αυτού του μήνα.

Πληροφορίες για την πρεμιέρα του The Voice of Greece

Πιο συγκεκριμένα, όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα, ενώ ο παρουσιάστρής, αλλά και η κριτική επιτροπή παραμένουν ίδια, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει. Όσον αφορά, όμως, τα backstage δεν είναι γνωστό ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει αυτά τα καθήκοντα, εάν θα συνεχίσει η Βάλια Χατζηδεοδώρου ή εάν θα "εισβάλει" κάποιο νέο πρόσωπο στο πλατό.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook / The Voice of Greece

Τα talent shows όλων των καναλιών για τη νέα σεζόν

Και τη φετινή τηλεοπτική χρόνιά δεν θα λείψουν από τη μικρή οθόνη οι μουσικοί διαγωνισμοί. Αν και σημειώνουν μειωμένα ποσοστά σε σχέση με παλαιότερα, φαίνεται πως είναι από τα ψυχαγωγικά προγράμματα που δείχνουν ανθεκτικότητα απέναντι στον ανταγωνισμό και το TV24 που κυκλοφορεί έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Το Mega έχει αποφασίσει να επαναφέρει στους τηλεοπτικούς δέκτες το «Fame Story», με τη Μαρία Μπεκατώρου -κατά πάσα πιθανότητα- να είναι παρουσιάστρια των lives.

Στον Alpha επιστρέφουν το «J2US» και το «Chart Show» με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή, δύο παραγωγές του Νίκου Κοκλώνη.

Ο τελευταίος θα αναλάβει την παραγωγή και την παρουσίαση του νέου μουσικού ριάλιτι «All Together Now» (δείτε εδώ το πρώτο trailer που είναι στον αέρα).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μια ημέρα μετά τις πρεμιέρες - Τα πάνω κάτω με την τηλεθέαση της Τρίτης 6/9

Γλυκάνισος: Εικόνες που προκαλούν ανατριχίλα - Στον αέρα το νέο trailer του ΣΚΑΪ λίγο πριν την πρεμιέρα