Με Μαυρικίου και Μπέσσυ Αργυράκη φέτος το J2US - Τα ονόματα που είναι έτοιμα να συμφωνήσουν με τον Νίκο Κοκλώνη

Είναι όλα πρόσωπα που θα συζητηθούν

Ο νέος κύκλος του J2US βρίσκεται προ των πυλών και έτσι πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί πως θα πλαισιώσουν τον Νίκο Κοκλώνη τη φετινή σεζόν. Η εκπομπή Open Weekend, την Κυριακή (4/9) αποκάλυψε ποια πρόσωπα βρίσκονται ένα βήμα πριν πουν το τελικό «ναι» στην εταιρεία παραγωγής.

Ανάμεσά τους βρίσκονται μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας καθώς και celebrities που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα τον τελευταίο καιρό (δείτε εδώ ποια πρόσωπα συζητούν για τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου).

Τα ονόματα που συζητούν για το J2US

Επιπλέον, σε προχωρημένες συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής φαίνεται να είναι και οι Σοφία Αρβανίτη, Σοφία Βόσσου, Λίτσα Γιαγκούση, Σώτης Βολάνης, Ανθή Σαλαγκούδη, Valentino, Παύλος Σταματόπουλος και Σαμπρίνα.

Τα talent shows που θα δούμε φέτος

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Το Mega έχει αποφασίσει να επαναφέρει στους τηλεοπτικούς δέκτες το «Fame Story», με τη Μαρία Μπεκατώρου -κατά πάσα πιθανότητα- να είναι παρουσιάστρια των lives.

Στον Alpha επιστρέφουν το «J2US» και το «Chart Show» με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή, δύο παραγωγές του Νίκου Κοκλώνη.

Ο τελευταίος θα αναλάβει την παραγωγή και την παρουσίαση του νέου μουσικού ριάλιτι «All Together Now» (δείτε εδώ το πρώτο trailer που είναι στον αέρα).

Τέλος, στον ΣΚΑΪ αναμένεται να επιστρέψει το «The Voice» με την ίδια ακριβώς σύνθεση, τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση και τους Σάκη Ρουβά, Κωνσταντίνο Αργυρό, Έλενα Παπαρίζου και Πάνο Μουζουράκη στην κριτική επιτροπή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αναπάντεχη αποχώρηση από το Star - «Ήρθε η στιγμή να παραιτηθώ...»

Super Κατερίνα: Πολύ δυναμική η πρεμιέρα της στον ALPHA - Τα δύο πρόσωπα που θα εκτοξεύσουν την εκπομπή